Glutenfri rösti med stenbiderrogn

Personer: 2
4


112.5 g Kartofler225 g Kartofler
50 g gulerødder100 g gulerødder
⅛ stk. løg¼ stk. løg
½ stk. æg1 stk. æg
17.5 g glutenfri mel, fx. Glutenfri lys brødblanding35 g glutenfri mel, fx. Glutenfri lys brødblanding
Salt og peber Salt og peber
Olie til stegning Olie til stegning
cremefraiche 38% cremefraiche 38%
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
½ stk. avocado1 stk. avocado
40 g stenbiderrogn80 g stenbiderrogn

Tilberedning

Skræl kartofler og gulerod, herefter rives de groft. Pres dem i et viskestykke eller mellem to stykker køkkenrulle.

Kom det i en skål og riv løget fint deri. Tilsæt æg, glutenfri mel, salt og peber og rør det sammen.

På en pande tilsættes olie og varmes godt op. Det skal boble omkring röstien når den kommes på panden. Med en ske kommes blandingen på panden, der bliver ca. 8 stk. Tryk dem flade så de er omkring 1 cm tykke. De skal stege ca. 15 minutter, eller til de er gyldne og sprøde udenpå men bløde i midten.

Lad rösti køle af.

Imens hakkes rødløg meget fint. Skær avokadoen ud til tynde skiver. Når röstierne er helt afkølede så anrettes de med creme fraiche, rødløg, avokado og stenbiderrogn.

Glutenfri rösti med stenbiderrogn

Tilberedning

Skræl kartofler og gulerod, herefter rives de groft. Pres dem i et viskestykke eller mellem to stykker køkkenrulle.

Kom det i en skål og riv løget fint deri. Tilsæt æg, glutenfri mel, salt og peber og rør det sammen.

På en pande tilsættes olie og varmes godt op. Det skal boble omkring röstien når den kommes på panden. Med en ske kommes blandingen på panden, der bliver ca. 8 stk. Tryk dem flade så de er omkring 1 cm tykke. De skal stege ca. 15 minutter, eller til de er gyldne og sprøde udenpå men bløde i midten.

Lad rösti køle af.

Imens hakkes rødløg meget fint. Skær avokadoen ud til tynde skiver. Når röstierne er helt afkølede så anrettes de med creme fraiche, rødløg, avokado og stenbiderrogn.


Personer:


112.5 g Kartofler225 g Kartofler
50 g gulerødder100 g gulerødder
⅛ stk. løg¼ stk. løg
½ stk. æg1 stk. æg
17.5 g glutenfri mel, fx. Glutenfri lys brødblanding35 g glutenfri mel, fx. Glutenfri lys brødblanding
Salt og peber Salt og peber
Olie til stegning Olie til stegning
cremefraiche 38% cremefraiche 38%
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
½ stk. avocado1 stk. avocado
40 g stenbiderrogn80 g stenbiderrogn


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.