Rugmelsstegt havkat med blomkål i karrycreme

Personer: 2
4


2 stk. havkatfileter4 stk. havkatfileter
½ dl rugmel1 dl rugmel
vindruekerneolie til stegning vindruekerneolie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Sauce
1 stk. skalotteløg2 stk. skalotteløg
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
½ stk. æble1 stk. æble
Olivenolie til stegning Olivenolie til stegning
1 dl æblejuice2 dl æblejuice
1 spsk. karry2 spsk. karry
½ dl hvidvin1 dl hvidvin
¼ l fløde½ l fløde
¼ stk. blomkålshoved½ stk. blomkålshoved
¼ pose frisk spinat½ pose frisk spinat
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Havkatfileterne vendes i rugmel og krydres med salt og peber. Varm en pande op og tilsæt olien. Steg fileterne på begge sider i 3-4 minutter afhængig af tykkelse.

Skyl spinaten og tør den med et rent viskestykke. Skær skalotteløg og hvidløg i fine tern. Løg, hvidløg, karry og æbletern sauteres af i olivenolien i en varm gryde. Tilsæt æblejuice, hvidvin og lad det koge i 1 minut. Tilsæt fløden og kog den op. Til sidst tilsættes blomkålsbuketterne og lad dem koge i 5 minutter. Vend den skyllede spinat i saucen og servér straks sammen med den nystegte havkat.

Rugmelsstegt havkat med blomkål i karrycreme

Tilberedning

Havkatfileterne vendes i rugmel og krydres med salt og peber. Varm en pande op og tilsæt olien. Steg fileterne på begge sider i 3-4 minutter afhængig af tykkelse.

Skyl spinaten og tør den med et rent viskestykke. Skær skalotteløg og hvidløg i fine tern. Løg, hvidløg, karry og æbletern sauteres af i olivenolien i en varm gryde. Tilsæt æblejuice, hvidvin og lad det koge i 1 minut. Tilsæt fløden og kog den op. Til sidst tilsættes blomkålsbuketterne og lad dem koge i 5 minutter. Vend den skyllede spinat i saucen og servér straks sammen med den nystegte havkat.


Personer:


2 stk. havkatfileter4 stk. havkatfileter
½ dl rugmel1 dl rugmel
vindruekerneolie til stegning vindruekerneolie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Sauce
1 stk. skalotteløg2 stk. skalotteløg
1 fed hvidløg2 fed hvidløg
½ stk. æble1 stk. æble
Olivenolie til stegning Olivenolie til stegning
1 dl æblejuice2 dl æblejuice
1 spsk. karry2 spsk. karry
½ dl hvidvin1 dl hvidvin
¼ l fløde½ l fløde
¼ stk. blomkålshoved½ stk. blomkålshoved
¼ pose frisk spinat½ pose frisk spinat
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.