Salat med hvedekerner, kylling og grønt

Personer: 1


37.5 g ølandshvedekerner75 g ølandshvedekerner
35 g kyllingebrystfilet70 g kyllingebrystfilet
12.5 g baby leaves25 g baby leaves
½ stilk bladselleri1 stilk bladselleri
¼ stk. rød peberfrugt⅓ stk. rød peberfrugt
⅛ stk. chilifrugt¼ stk. chilifrugt
7.5 g tørrede abrikoser15 g tørrede abrikoser

Dressing
¾ spsk. hvid balsamicoeddike1½ spsk. hvid balsamicoeddike
1 tsk. sennep2 tsk. sennep
½ tsk. rapsolie1 tsk. rapsolie
½ tsk. honning1 tsk. honning
⅛ tsk. groft salt¼ tsk. groft salt

Tilberedning

Kog speltkernerne efter anvisning på pakken i usaltet vand og afkøl herefter under rindende koldt vand.

Kog kyllingebrystfileten i usaltet vand, afkøl den og skær den i små tern.

Skyl salaten.
Skyl og rens grøntsagerne.
Skær bladselleri i tynde skiver og peberfrugt, chili og tørrede abrikoser i små tern.

Bland kylling, salat og grøntsager sammen med de kogte speltkerner.

Pisk en dressing af balsamicoeddike, sennep, rapsolie, honning og ¼ tsk. groft salt og vend i salaten.

Tip
Kog en hel pakke kyllingebrystfileter, så er der fx til 4 portioner salat.

Salat med hvedekerner, kylling og grønt

Tilberedning

Kog speltkernerne efter anvisning på pakken i usaltet vand og afkøl herefter under rindende koldt vand.

Kog kyllingebrystfileten i usaltet vand, afkøl den og skær den i små tern.

Skyl salaten.
Skyl og rens grøntsagerne.
Skær bladselleri i tynde skiver og peberfrugt, chili og tørrede abrikoser i små tern.

Bland kylling, salat og grøntsager sammen med de kogte speltkerner.

Pisk en dressing af balsamicoeddike, sennep, rapsolie, honning og ¼ tsk. groft salt og vend i salaten.

Tip
Kog en hel pakke kyllingebrystfileter, så er der fx til 4 portioner salat.


Personer: 1


37.5 g ølandshvedekerner75 g ølandshvedekerner
35 g kyllingebrystfilet70 g kyllingebrystfilet
12.5 g baby leaves25 g baby leaves
½ stilk bladselleri1 stilk bladselleri
¼ stk. rød peberfrugt⅓ stk. rød peberfrugt
⅛ stk. chilifrugt¼ stk. chilifrugt
7.5 g tørrede abrikoser15 g tørrede abrikoser

Dressing
¾ spsk. hvid balsamicoeddike1½ spsk. hvid balsamicoeddike
1 tsk. sennep2 tsk. sennep
½ tsk. rapsolie1 tsk. rapsolie
½ tsk. honning1 tsk. honning
⅛ tsk. groft salt¼ tsk. groft salt


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.