Salat med sommerkål

Personer: 2
4


½ spidskål1 spidskål
½ stk. fennikel1 stk. fennikel
½ bakke ærter1 bakke ærter
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
6 stk. cherrytomater12 stk. cherrytomater
2 stk. asparges4 stk. asparges
4 stk. radisser8 stk. radisser

Pebercreme
3 spsk. skyr alternativt rygeost6 spsk. skyr alternativt rygeost
½ stk. lime1 stk. lime
½ tsk. balsamico1 tsk. balsamico
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber

Salatmarinade
1½ spsk. olie til stegning3 spsk. olie til stegning
1 spsk. balsamico2 spsk. balsamico
½ stk. citron1 stk. citron
Salt og peber Salt og peber

Pynt
kørvel kørvel
brøndkarse brøndkarse

Tilberedning

Rør pebercremen godt sammen og stil den køligt, mens salaten tilberedes.

Spidskålen skæres ud i 4 stykker og blancheres sammen med gulerødderne (skåret i halve), i kogende vand i 5 minutter. Det hele tages op og hældes over med koldt vand til kålen og gulerødderne er afkølede.

Smør pebercreme - bestående af limesaft og de øvrige pebercreme ingredienser - i bunden af 4 tallerkener. Vend spidskål og gulerødder sammen med fennikel i tynde skiver, bælgede ærter, cherrytomater, asparges og radiser i tynde skiver i salatmarinaden, der blandes af citronsaft og de øvrige salatmarinade-ingredienser, og anret nu grøntsagerne på de 4 tallerkener. Pynt med krydderurter. Serveres straks.

Salat med sommerkål

Tilberedning

Rør pebercremen godt sammen og stil den køligt, mens salaten tilberedes.

Spidskålen skæres ud i 4 stykker og blancheres sammen med gulerødderne (skåret i halve), i kogende vand i 5 minutter. Det hele tages op og hældes over med koldt vand til kålen og gulerødderne er afkølede.

Smør pebercreme - bestående af limesaft og de øvrige pebercreme ingredienser - i bunden af 4 tallerkener. Vend spidskål og gulerødder sammen med fennikel i tynde skiver, bælgede ærter, cherrytomater, asparges og radiser i tynde skiver i salatmarinaden, der blandes af citronsaft og de øvrige salatmarinade-ingredienser, og anret nu grøntsagerne på de 4 tallerkener. Pynt med krydderurter. Serveres straks.


Personer:


½ spidskål1 spidskål
½ stk. fennikel1 stk. fennikel
½ bakke ærter1 bakke ærter
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
6 stk. cherrytomater12 stk. cherrytomater
2 stk. asparges4 stk. asparges
4 stk. radisser8 stk. radisser

Pebercreme
3 spsk. skyr alternativt rygeost6 spsk. skyr alternativt rygeost
½ stk. lime1 stk. lime
½ tsk. balsamico1 tsk. balsamico
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber

Salatmarinade
1½ spsk. olie til stegning3 spsk. olie til stegning
1 spsk. balsamico2 spsk. balsamico
½ stk. citron1 stk. citron
Salt og peber Salt og peber

Pynt
kørvel kørvel
brøndkarse brøndkarse


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.