Saltede andelår med varm rødkålssalat

Personer: 2
4


2 stk. andelår frost4 stk. andelår frost
1 dl groft salt2 dl groft salt

Varm rødkålssalat
¼ stk. rødkålshoved½ stk. rødkålshoved
1 stk. rødløg2 stk. rødløg
½ spsk. andefedt1 spsk. andefedt
½ dl balsamico1 dl balsamico
1 spsk. honning2 spsk. honning
½ stk. appelsin1 stk. appelsin
½ portion kartoffel/blomkålspuré1 portion kartoffel/blomkålspuré
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Andelårene optøes. Læg 1 dl groft salt i et fad, læg lårene oven på saltet og hæld resten af saltet over lårene, så det dækker. Lad dem stå og trække i 24 timer. Efter 24 timer fjernes alt saltet og lårene lægges i et fad fyldt med koldt vand, skift vandet hvert kvarter den næste time for at trække noget af saltet ud igen. Varm olie op på en pande og brun lårene godt af på begge sider i ca. 20 minutter.

Sæt kartofler over til kartoffel/blomkålspuré. Herefter stilles lårene i forvarmet 200 grader ovn i 1 time. De skal vendes hvert 10 minut. Imens laves kartoffel/blomkålspuréen og rødkålssalaten. Snit rødkålshoved fint og skær rødløg i tynde skiver. Sauter rødkål og rødløg i lidt andefedt, herefter tilsættes balsamico sammen med honning og appelsinsaft. Krydres med salt og peber. Lad rødkålen simre i 20 minutter. Hæld den varme rødkålssalat op i en skål. Tag andelårene ud af ovnen. Retten er klar til servering.

Tips
Servér en af grundsaucerne til andelårene.

Se den relaterede opskrift og bliv inspireret

Saltede andelår med varm rødkålssalat

Tilberedning

Andelårene optøes. Læg 1 dl groft salt i et fad, læg lårene oven på saltet og hæld resten af saltet over lårene, så det dækker. Lad dem stå og trække i 24 timer. Efter 24 timer fjernes alt saltet og lårene lægges i et fad fyldt med koldt vand, skift vandet hvert kvarter den næste time for at trække noget af saltet ud igen. Varm olie op på en pande og brun lårene godt af på begge sider i ca. 20 minutter.

Sæt kartofler over til kartoffel/blomkålspuré. Herefter stilles lårene i forvarmet 200 grader ovn i 1 time. De skal vendes hvert 10 minut. Imens laves kartoffel/blomkålspuréen og rødkålssalaten. Snit rødkålshoved fint og skær rødløg i tynde skiver. Sauter rødkål og rødløg i lidt andefedt, herefter tilsættes balsamico sammen med honning og appelsinsaft. Krydres med salt og peber. Lad rødkålen simre i 20 minutter. Hæld den varme rødkålssalat op i en skål. Tag andelårene ud af ovnen. Retten er klar til servering.

Tips
Servér en af grundsaucerne til andelårene.


Personer:


2 stk. andelår frost4 stk. andelår frost
1 dl groft salt2 dl groft salt

Varm rødkålssalat
¼ stk. rødkålshoved½ stk. rødkålshoved
1 stk. rødløg2 stk. rødløg
½ spsk. andefedt1 spsk. andefedt
½ dl balsamico1 dl balsamico
1 spsk. honning2 spsk. honning
½ stk. appelsin1 stk. appelsin
½ portion kartoffel/blomkålspuré1 portion kartoffel/blomkålspuré
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.