Schnitzel asian style

Personer: 2
4


2 stk. skinkeschnitzler4 stk. skinkeschnitzler
olie til stegning olie til stegning
1 stk. rødløg2 stk. rødløg
¼ stk. honningmelon½ stk. honningmelon
⅛ stk. vandmelon¼ stk. vandmelon
1 spsk. olie til stegning2 spsk. olie til stegning
½ spsk. balsamico1 spsk. balsamico

Panering
½ dl mel1 dl mel
½ stk. æg1 stk. æg
½ dl rasp1 dl rasp
Salt og peber Salt og peber

Pynt
basilikum basilikum
rucolasalat rucolasalat

Tilberedning

Skyl og klargør frugt og grønt: skær rødløg i halve og honningmelon og vandmelon i skiver.
Krydr schnitzlerne i salt og peber, vend dem i melet. Herefter vendes schnitzlerne i æg og rasp. Steg schnitzlerne i olieblandingen i 3 minutter (eller til de er gyldenbrune). De halve løg steges sorte på overfladen (kun overfladen, se foto). Læg det hele på fedtsugende papir. Skær melonen ud i skiver og vend dem i olie/balsamico blanding. Anret schnitzlerne på 4 tallerkener sammen med rødløgsskaller og melonskiver. Pynt med basilikum og rucola og stænk med olie og balsamico. Brug evt. det brunede smør til at stænke retten med. Krydr med salt og peber og servér straks.

Tips
Da vandmelon og honningmelon er sæsonvarer kan disse erstattes med pære, æble, mango og nektarin afhængig af sæsonen.

Schnitzel asian style

Tilberedning

Skyl og klargør frugt og grønt: skær rødløg i halve og honningmelon og vandmelon i skiver.
Krydr schnitzlerne i salt og peber, vend dem i melet. Herefter vendes schnitzlerne i æg og rasp. Steg schnitzlerne i olieblandingen i 3 minutter (eller til de er gyldenbrune). De halve løg steges sorte på overfladen (kun overfladen, se foto). Læg det hele på fedtsugende papir. Skær melonen ud i skiver og vend dem i olie/balsamico blanding. Anret schnitzlerne på 4 tallerkener sammen med rødløgsskaller og melonskiver. Pynt med basilikum og rucola og stænk med olie og balsamico. Brug evt. det brunede smør til at stænke retten med. Krydr med salt og peber og servér straks.

Tips
Da vandmelon og honningmelon er sæsonvarer kan disse erstattes med pære, æble, mango og nektarin afhængig af sæsonen.


Personer:


2 stk. skinkeschnitzler4 stk. skinkeschnitzler
olie til stegning olie til stegning
1 stk. rødløg2 stk. rødløg
¼ stk. honningmelon½ stk. honningmelon
⅛ stk. vandmelon¼ stk. vandmelon
1 spsk. olie til stegning2 spsk. olie til stegning
½ spsk. balsamico1 spsk. balsamico

Panering
½ dl mel1 dl mel
½ stk. æg1 stk. æg
½ dl rasp1 dl rasp
Salt og peber Salt og peber

Pynt
basilikum basilikum
rucolasalat rucolasalat


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.