Schnitzel med guacamole

Personer: 2
4


2 stk. skinkeschnitzler4 stk. skinkeschnitzler
2 stk. schnitzler af ungkvæg4 stk. schnitzler af ungkvæg
½ stk. blomkålshoved1 stk. blomkålshoved
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
1 bundt forårsløg2 bundter forårsløg
50 g pinjekerner100 g pinjekerner
½ pose tørrede abrikoser1 pose tørrede abrikoser
1 dl vand2 dl vand
1 spsk. østerssauce2 spsk. østerssauce
¼ stk. citron½ stk. citron

Guacamole
1½ stk. avocado3 stk. avocadoer
½ stk. citron1 stk. citron
½ spsk. mayonnaise1 spsk. mayonnaise
½ spsk. cremefraiche1 spsk. cremefraiche
½ fed hvidløg1 fed hvidløg

Pynt
basilikum basilikum

Tilberedning

Skyl og klargør grøntsagerne: fordel blomkål og broccoli i små buketter, skær forårsløg i halve og riv skal fra citron. Schnitzlerne krydres med salt og peber og steges 3 minutter på hver side på en pande. Varm olien op i wok til den er meget varm. Sauter blomkål af. Tilsæt vand som reduceres helt væk. Tilsæt resten af grønt- sagerne, pinjekerner, abrikoser og revet citronskal som sauteres. Til sidst tilsættes østerssauce som koger med i ca. 1 minut. Pynt med basilikum. Serveres straks.

Guacamole
Pres hvidløg og saft fra citron. Fjern sten og skræl fra avokadoerne og mos dem med en gaffel, tilsæt hvidløg, citronsaft samt de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.
Stil guacamolen koldt i et par timer med film over, så den tager mere smag.

Schnitzel med guacamole

Tilberedning

Skyl og klargør grøntsagerne: fordel blomkål og broccoli i små buketter, skær forårsløg i halve og riv skal fra citron. Schnitzlerne krydres med salt og peber og steges 3 minutter på hver side på en pande. Varm olien op i wok til den er meget varm. Sauter blomkål af. Tilsæt vand som reduceres helt væk. Tilsæt resten af grønt- sagerne, pinjekerner, abrikoser og revet citronskal som sauteres. Til sidst tilsættes østerssauce som koger med i ca. 1 minut. Pynt med basilikum. Serveres straks.

Guacamole
Pres hvidløg og saft fra citron. Fjern sten og skræl fra avokadoerne og mos dem med en gaffel, tilsæt hvidløg, citronsaft samt de øvrige ingredienser og smag til med salt og peber.
Stil guacamolen koldt i et par timer med film over, så den tager mere smag.


Personer:


2 stk. skinkeschnitzler4 stk. skinkeschnitzler
2 stk. schnitzler af ungkvæg4 stk. schnitzler af ungkvæg
½ stk. blomkålshoved1 stk. blomkålshoved
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
1 bundt forårsløg2 bundter forårsløg
50 g pinjekerner100 g pinjekerner
½ pose tørrede abrikoser1 pose tørrede abrikoser
1 dl vand2 dl vand
1 spsk. østerssauce2 spsk. østerssauce
¼ stk. citron½ stk. citron

Guacamole
1½ stk. avocado3 stk. avocadoer
½ stk. citron1 stk. citron
½ spsk. mayonnaise1 spsk. mayonnaise
½ spsk. cremefraiche1 spsk. cremefraiche
½ fed hvidløg1 fed hvidløg

Pynt
basilikum basilikum


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.