Skinkeruller med kartofler og grønt

Personer: 2
4


55 g løg110 g løg
70 g squash140 g squash
150 g hakket gris og kalv300 g hakket gris og kalv
¼ tsk. salt½ tsk. salt
Peber Peber

Tilbehør
2 skiver lufttørret skinke4 skiver lufttørret skinke
350 g kartofler700 g kartofler
2 tsk. flydende fedtstof4 tsk. flydende fedtstof
5 stk. forårsløg10 stk. forårsløg
200 g grønne bønner400 g grønne bønner
Persille Persille
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Riv løg og squash groft. Rør kødet med grøntsagerne og krydderier. Form farsen til aflange ruller, og rul en skive skinke om hver. Skær kartoflerne i kvarte, og steg dem i fedtstoffet i ca. 10 minutter. Vend i dem nogle gange. Krydr med salt og peber. Kom skinkerullerne på samme pande, og lad dem stege i 15-20 minutter til de er gennemstegte. Vend både ruller og kartofler flere gange. Skær forårsløg i stykker a ca. 1 centimeter.

Halver bønnerne, hvis de er lange. Tilsæt forårsløg og bønner, når der er ca. 5 minutter af stegetiden tilbage. Hak persillen, og tilsæt den. Smag retten til med salt og peber.

Pr. person
Energi 1650 kJ
Kulhydrat 30 g
Fedt 15 g

Tips
Server skinkerullerne med kartofler og grønt evt. med fuldkornsbrød til.

Du kan bruge revet gulerod, pastinak eller persillerod i farsen i stedet for squash. Anvend porre, peberfrugt eller ærter i stedet for forårsløg og bønner.

Lav evt. en større portion skinkeruller og frys dem ned til senere.
Kold skinkerulle i skiver er lækkert pålæg.

Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen


Skinkeruller med kartofler og grønt

Tilberedning

Riv løg og squash groft. Rør kødet med grøntsagerne og krydderier. Form farsen til aflange ruller, og rul en skive skinke om hver. Skær kartoflerne i kvarte, og steg dem i fedtstoffet i ca. 10 minutter. Vend i dem nogle gange. Krydr med salt og peber. Kom skinkerullerne på samme pande, og lad dem stege i 15-20 minutter til de er gennemstegte. Vend både ruller og kartofler flere gange. Skær forårsløg i stykker a ca. 1 centimeter.

Halver bønnerne, hvis de er lange. Tilsæt forårsløg og bønner, når der er ca. 5 minutter af stegetiden tilbage. Hak persillen, og tilsæt den. Smag retten til med salt og peber.

Pr. person
Energi 1650 kJ
Kulhydrat 30 g
Fedt 15 g

Tips
Server skinkerullerne med kartofler og grønt evt. med fuldkornsbrød til.

Du kan bruge revet gulerod, pastinak eller persillerod i farsen i stedet for squash. Anvend porre, peberfrugt eller ærter i stedet for forårsløg og bønner.

Lav evt. en større portion skinkeruller og frys dem ned til senere.
Kold skinkerulle i skiver er lækkert pålæg.

Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen



Personer:


55 g løg110 g løg
70 g squash140 g squash
150 g hakket gris og kalv300 g hakket gris og kalv
¼ tsk. salt½ tsk. salt
Peber Peber

Tilbehør
2 skiver lufttørret skinke4 skiver lufttørret skinke
350 g kartofler700 g kartofler
2 tsk. flydende fedtstof4 tsk. flydende fedtstof
5 stk. forårsløg10 stk. forårsløg
200 g grønne bønner400 g grønne bønner
Persille Persille
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.