Skinkeschnitzel og cremet urtepasta

Personer: 2
4


2 stk. Friland skinkeschnitzler4 stk. Friland skinkeschnitzler
Olie eller smør til stegning Olie eller smør til stegning
Salt og peber Salt og peber

Pasta
150 g tørret pasta300 g tørret pasta
1 spsk. olie2 spsk. olie
⅛ l fløde¼ l fløde
½ spsk. fintrevet citronskal1 spsk. fintrevet citronskal
1 spsk. citronsaft2 spsk. citronsaft
25 g persille50 g persille
25 g purløg50 g purløg
Parmesanost Parmesanost
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Pasta
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af og hold den varm under låg.

Sautér hvidløg i olien i 1-2 minutter uden at det tager farve. Hæld fløden over og bring den i kog. Lad det småkoge i 4 minutter og vend pastaen i. Smag til med citronskal og -saft, salt og peber og vend hakket persille og purløg i. Riv parmesanost over pastaen ved servering.

Schnitzler
Dup skinkeschnitzlerne tørre og brun dem hurtigt i fedtstoffet ved god varme. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen til middelstærk og steg dem i yderligere ca. 1 ½ minut på hver side.

Skinkeschnitzel og cremet urtepasta

Tilberedning

Pasta
Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Lad den dryppe af og hold den varm under låg.

Sautér hvidløg i olien i 1-2 minutter uden at det tager farve. Hæld fløden over og bring den i kog. Lad det småkoge i 4 minutter og vend pastaen i. Smag til med citronskal og -saft, salt og peber og vend hakket persille og purløg i. Riv parmesanost over pastaen ved servering.

Schnitzler
Dup skinkeschnitzlerne tørre og brun dem hurtigt i fedtstoffet ved god varme. Krydr med salt og peber. Dæmp varmen til middelstærk og steg dem i yderligere ca. 1 ½ minut på hver side.


Personer:


2 stk. Friland skinkeschnitzler4 stk. Friland skinkeschnitzler
Olie eller smør til stegning Olie eller smør til stegning
Salt og peber Salt og peber

Pasta
150 g tørret pasta300 g tørret pasta
1 spsk. olie2 spsk. olie
⅛ l fløde¼ l fløde
½ spsk. fintrevet citronskal1 spsk. fintrevet citronskal
1 spsk. citronsaft2 spsk. citronsaft
25 g persille50 g persille
25 g purløg50 g purløg
Parmesanost Parmesanost
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.