Skinkeschnitzler med citronkrydrede grøntsager

Personer: 4


Skinkeschnitzler
200 g skinkeschnitzel400 g skinkeschnitzel
½ spsk. flydende margarine1 spsk. flydende margarine
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
½ tsk. peber1 tsk. peber

Grøntsager
250 g friske rosenkål500 g friske rosenkål
250 g gulerødder500 g gulerødder
½ stk. squash1 stk. squash
1 spsk. flydende margarine2 spsk. flydende margarine
½ dl bouillon1 dl bouillon
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
Peber Peber
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ bundt persille1 bundt persille

Tilbehør
3 stk. fuldkornsflutes6 stk. fuldkornsflutes

Tilberedning

Skinkeschnitzler
Brun skinkeschnitzlerne i flydende margarine på en pande ved høj varme. Når schnitzlerne har fået en fin stegeskorpe, skrues der ned til middelvarme, og de steges herefter 1 minut pr. cm. tykkelse på hver side.

Krydr med 1 tsk. fint salt og peber.

Grøntsager
Skræl gulerødder og rens squash og rosenkål. Skær gulerødder og squash i stave. Sautér grøntsagerne et øjeblik i flydende margarine. Tilsæt bouillon, smag til med 1 tsk. fint salt og peber.

Damp grøntsagerne under låg ved svag varme ca. 5 minutter. Tilsæt citronskal og hakket persille.

Serveres med fuldkornsflutes.

Tips
I stedet for friske rosenkål kan der bruges friske bønner eller broccoli.

Alternativt kan der bruges frosne grøntsager (vær’ opmærksom
på at de frosne grøntsager evt. kræver lidt længere tilberedningstid).

Skinkeschnitzler med citronkrydrede grøntsager

Tilberedning

Skinkeschnitzler
Brun skinkeschnitzlerne i flydende margarine på en pande ved høj varme. Når schnitzlerne har fået en fin stegeskorpe, skrues der ned til middelvarme, og de steges herefter 1 minut pr. cm. tykkelse på hver side.

Krydr med 1 tsk. fint salt og peber.

Grøntsager
Skræl gulerødder og rens squash og rosenkål. Skær gulerødder og squash i stave. Sautér grøntsagerne et øjeblik i flydende margarine. Tilsæt bouillon, smag til med 1 tsk. fint salt og peber.

Damp grøntsagerne under låg ved svag varme ca. 5 minutter. Tilsæt citronskal og hakket persille.

Serveres med fuldkornsflutes.

Tips
I stedet for friske rosenkål kan der bruges friske bønner eller broccoli.

Alternativt kan der bruges frosne grøntsager (vær’ opmærksom
på at de frosne grøntsager evt. kræver lidt længere tilberedningstid).


Personer: 4


Skinkeschnitzler
200 g skinkeschnitzel400 g skinkeschnitzel
½ spsk. flydende margarine1 spsk. flydende margarine
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
½ tsk. peber1 tsk. peber

Grøntsager
250 g friske rosenkål500 g friske rosenkål
250 g gulerødder500 g gulerødder
½ stk. squash1 stk. squash
1 spsk. flydende margarine2 spsk. flydende margarine
½ dl bouillon1 dl bouillon
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
Peber Peber
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ bundt persille1 bundt persille

Tilbehør
3 stk. fuldkornsflutes6 stk. fuldkornsflutes


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.