Skovduebryst og lår med balsamico/honningglaseret rødbede samt kartoffelmos

Personer: 2
4


2 stk. skovduer4 stk. skovduer
olie til stegning olie til stegning
2 stk. rødbeder4 stk. rødbeder
1 dl balsamico2 dl balsamico
1 dl vand2 dl vand
½ dl honning1 dl honning
Salt og peber Salt og peber
kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos) kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos)

Tilberedning

Rødbederne skrælles og skæres ud i grove stykker. Tag en pande og varm honning, balsamico og vand op og lad massen koge sammen med rødbede stykkerne. Lad det hele koge til konsistensen på væden bliver honning agtig. Tilsæt en klat smør og smag til med salt og peber.

Skær duebryst og lår af skovduen. Krydr dem med salt og peber. Bryststykkerne og lårene steges i lidt olie. Bryststykkerne i 3 minutter på begge sider. Lårene skal have 2-3 minutter mere. Lad bryststykkerne og lårene hvile i 5 minutter når de er færdigstegt. Anret skovduebryst og lår sammen med rødbede blandingen på en bund af kartoffelmos og servér straks.

Tips
Skovdue skrogene kan du bruge til din vildtsauce.

Skovduebryst og lår med balsamico/honningglaseret rødbede samt kartoffelmos

Tilberedning

Rødbederne skrælles og skæres ud i grove stykker. Tag en pande og varm honning, balsamico og vand op og lad massen koge sammen med rødbede stykkerne. Lad det hele koge til konsistensen på væden bliver honning agtig. Tilsæt en klat smør og smag til med salt og peber.

Skær duebryst og lår af skovduen. Krydr dem med salt og peber. Bryststykkerne og lårene steges i lidt olie. Bryststykkerne i 3 minutter på begge sider. Lårene skal have 2-3 minutter mere. Lad bryststykkerne og lårene hvile i 5 minutter når de er færdigstegt. Anret skovduebryst og lår sammen med rødbede blandingen på en bund af kartoffelmos og servér straks.

Tips
Skovdue skrogene kan du bruge til din vildtsauce.


Personer:


2 stk. skovduer4 stk. skovduer
olie til stegning olie til stegning
2 stk. rødbeder4 stk. rødbeder
1 dl balsamico2 dl balsamico
1 dl vand2 dl vand
½ dl honning1 dl honning
Salt og peber Salt og peber
kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos) kartoffelmos (se opskrift på kartoffelmos)


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.