Speltsalat med kikærter, grønt og pesto - 4 personer

100 g speltkerner200 g speltkerner
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
2 stk. persillerødder4 stk. persillerødder
2 stilke bladselleri4 stilke bladselleri
1 dåse kikærter2 dåser kikærter
1 spsk. citronsaft4 spsk. citronsaft
65 g grøn pesto130 g grøn pesto
37.5 g rucolasalat75 g rucolasalat
20 g parmesan40 g parmesan
Nøglehulsopskrift - 4 oktober 2013
Tilberedning
Skræl og rens persillerødderne og bladselleristilkene. Skær dem i små tern.Kog speltkernerne efter anvisning på pakken i vand (brug lidt ekstra) tilsat 1 tsk. fint salt og kog persillerødder og bladselleri med de sidste par minutter. Afkøl speltkernerne og grønt i en sigte under koldt vand. Kom det i en skål og tilsæt kikærterne. Bland med citronsaft og pesto.
Skyl rucolaen og vend den i salaten.
Server med parmesan revet i flager henover.
Tips
Salaten egner sig også fint som madpakke.
Speltsalat med kikærter, grønt og pesto - 4 personer

Tilberedning
Skræl og rens persillerødderne og bladselleristilkene. Skær dem i små tern.Kog speltkernerne efter anvisning på pakken i vand (brug lidt ekstra) tilsat 1 tsk. fint salt og kog persillerødder og bladselleri med de sidste par minutter. Afkøl speltkernerne og grønt i en sigte under koldt vand. Kom det i en skål og tilsæt kikærterne. Bland med citronsaft og pesto.
Skyl rucolaen og vend den i salaten.
Server med parmesan revet i flager henover.
Tips
Salaten egner sig også fint som madpakke.
Personer:
100 g speltkerner200 g speltkerner
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
2 stk. persillerødder4 stk. persillerødder
2 stilke bladselleri4 stilke bladselleri
1 dåse kikærter2 dåser kikærter
1 spsk. citronsaft4 spsk. citronsaft
65 g grøn pesto130 g grøn pesto
37.5 g rucolasalat75 g rucolasalat
20 g parmesan40 g parmesan