Spinattærte med salat


Tærtebund
90 g grahamsmel180 g grahamsmel
1 spsk. rapsolie2 spsk. rapsolie
50 g skyr100 g skyr

Fyld
125 g hakket spinat250 g hakket spinat
½ stk. løg1 stk. løg
50 g gulerødder100 g gulerødder
50 g skyr100 g skyr
½ dl skummetmælk1 dl skummetmælk
1 stk. æggehvide2 stk. æggehvider
25 g havregryn50 g havregryn
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
⅛ tsk. muskatnød¼ tsk. muskatnød
25 g ost, 30+ (max 18%)50 g ost, 30+ (max 18%)

Salat
200 g grønne bønner400 g grønne bønner
¼ tsk. salt til kogning½ tsk. salt til kogning
25 g soltørrede tomater50 g soltørrede tomater
50 g baby leaves100 g baby leaves
1 dl A382 dl A38
½ fed hvidløg1 fed hvidløg

Tilberedning

Tærtebund
Ælt dejen sammen og lad den hvile køligt i en halv time. Opvarm ovnen til 200 grader.

Rul dejen ud og læg den i en tærteform (ca. 25 cm i diameter). Forbag den ca.10 minutter.

Tag hakket spinat fra frost, skrællet og hakket løg, skrællet groft revet gulerod og bland med de øvrige ingredienser til fyldet - undtaget osten - og smag til med 1 tsk. fint salt og evt. ¼ tsk. revet muskat.

Hæld fyldet på tærtebunden, drys den revne ost over og bag tærten 30-40 minutter.

Salat
Kog bønnerne i vand tilsat ½ tsk. fint salt.

Afkøl dem hurtigt under koldt vand og bland med baby leaves og finthakkede soltørrede tomater.

Bland yoghurt med presset hvidløg og hæld dressingen over grøntsagerne.

Spinattærte med salat

Tilberedning

Tærtebund
Ælt dejen sammen og lad den hvile køligt i en halv time. Opvarm ovnen til 200 grader.

Rul dejen ud og læg den i en tærteform (ca. 25 cm i diameter). Forbag den ca.10 minutter.

Tag hakket spinat fra frost, skrællet og hakket løg, skrællet groft revet gulerod og bland med de øvrige ingredienser til fyldet - undtaget osten - og smag til med 1 tsk. fint salt og evt. ¼ tsk. revet muskat.

Hæld fyldet på tærtebunden, drys den revne ost over og bag tærten 30-40 minutter.

Salat
Kog bønnerne i vand tilsat ½ tsk. fint salt.

Afkøl dem hurtigt under koldt vand og bland med baby leaves og finthakkede soltørrede tomater.

Bland yoghurt med presset hvidløg og hæld dressingen over grøntsagerne.


Personer:


Tærtebund
90 g grahamsmel180 g grahamsmel
1 spsk. rapsolie2 spsk. rapsolie
50 g skyr100 g skyr

Fyld
125 g hakket spinat250 g hakket spinat
½ stk. løg1 stk. løg
50 g gulerødder100 g gulerødder
50 g skyr100 g skyr
½ dl skummetmælk1 dl skummetmælk
1 stk. æggehvide2 stk. æggehvider
25 g havregryn50 g havregryn
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
½ tsk. fint salt1 tsk. fint salt
⅛ tsk. muskatnød¼ tsk. muskatnød
25 g ost, 30+ (max 18%)50 g ost, 30+ (max 18%)

Salat
200 g grønne bønner400 g grønne bønner
¼ tsk. salt til kogning½ tsk. salt til kogning
25 g soltørrede tomater50 g soltørrede tomater
50 g baby leaves100 g baby leaves
1 dl A382 dl A38
½ fed hvidløg1 fed hvidløg


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.