Sprødstegt kylling med nudler og dip

Personer: 2
4


125 g nudler250 g nudler
¼ stk. spidskål½ stk. spidskål
½ stk. porre1 stk. porre
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
1 spsk. kokosolie2 spsk. kokosolie
½ spsk. sesamolie1 spsk. sesamolie
1 spsk. rød karrypasta2 spsk. rød karrypasta
200 ml kokosmælk400 ml kokosmælk
1 tsk. fiskesauce2 tsk. fiskesauce
1 spsk. sojasauce2 spsk. sojasauce
50 g bønnespirer100 g bønnespirer

Kylling
175 g kyllingeinderfilet350 g kyllingeinderfilet
kokosolie kokosolie
1 spsk. sesamolie2 spsk. sesamolie
1 stk. æg2 stk. æg
100 g rasp200 g rasp

Pynt
Koriander Koriander

Tilbehør
Edamamebønner Edamamebønner
Chilimayo Chilimayo
Sweet chilisauce Sweet chilisauce

Tilberedning

Start med at koge nudlerne efter anvisning på pakken og skyld dem derefter kort i koldt vand.

Snit spidskål, porre og gulerødder i tynde strimler og svits dem i kokos- og sesamolie. Rør derefter karrypastaen ud i grøntsagerne og tilsæt kokosmælk, fiskesauce og soja og lad retten simre.

Kort inden servering tilsættes bønnespirerne samt nudlerne og retten røres godt sammen.

Kylling
Varm kokosolie i en pande, således at der er ca. 3-4 mm olie og tilsæt sesamolie. Vend kyllingeinderfileterne i æg og rul dem herefter i rasp. Steg kyllingen på begge sider i ca. 2½-3 minutter på hver side ved høj varme, således at paneringen bliver gylden.

Tips
Retten pyntes med frisk koriander og serveres med bønner samt chilimayo eller sød chilisauce som dip.

I stedet for almindelig rasp, kan man med fordel bruge pankorasp.

Sprødstegt kylling med nudler og dip

Tilberedning

Start med at koge nudlerne efter anvisning på pakken og skyld dem derefter kort i koldt vand.

Snit spidskål, porre og gulerødder i tynde strimler og svits dem i kokos- og sesamolie. Rør derefter karrypastaen ud i grøntsagerne og tilsæt kokosmælk, fiskesauce og soja og lad retten simre.

Kort inden servering tilsættes bønnespirerne samt nudlerne og retten røres godt sammen.

Kylling
Varm kokosolie i en pande, således at der er ca. 3-4 mm olie og tilsæt sesamolie. Vend kyllingeinderfileterne i æg og rul dem herefter i rasp. Steg kyllingen på begge sider i ca. 2½-3 minutter på hver side ved høj varme, således at paneringen bliver gylden.

Tips
Retten pyntes med frisk koriander og serveres med bønner samt chilimayo eller sød chilisauce som dip.

I stedet for almindelig rasp, kan man med fordel bruge pankorasp.


Personer:


125 g nudler250 g nudler
¼ stk. spidskål½ stk. spidskål
½ stk. porre1 stk. porre
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
1 spsk. kokosolie2 spsk. kokosolie
½ spsk. sesamolie1 spsk. sesamolie
1 spsk. rød karrypasta2 spsk. rød karrypasta
200 ml kokosmælk400 ml kokosmælk
1 tsk. fiskesauce2 tsk. fiskesauce
1 spsk. sojasauce2 spsk. sojasauce
50 g bønnespirer100 g bønnespirer

Kylling
175 g kyllingeinderfilet350 g kyllingeinderfilet
kokosolie kokosolie
1 spsk. sesamolie2 spsk. sesamolie
1 stk. æg2 stk. æg
100 g rasp200 g rasp

Pynt
Koriander Koriander

Tilbehør
Edamamebønner Edamamebønner
Chilimayo Chilimayo
Sweet chilisauce Sweet chilisauce


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.