Spyd med oksekød, broccoli og springløg

Personer: 2
4


4 stk. spyd8 stk. spyd
1 stk. tykstegsbøf2 stk. tykstegsbøffer
½ bundt springløg1 bundt springløg
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
olie til stegning olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Barbecuesauce
½ spsk. karry1 spsk. karry
½ spsk. paprika1 spsk. paprika
1½ spsk. stærk mango chutney3 spsk. stærk mango chutney
1 spsk. dijonsennep2 spsk. dijonsennep
1 spsk. sojasauce2 spsk. sojasauce
1 spsk. chiliolie2 spsk. chiliolie
1½ spsk. hp sauce3 spsk. hp sauce
1½ dl ketchup3 dl ketchup
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
1½ dl mild chilisauce3 dl mild chilisauce
½ stk. citron1 stk. citron

Tilberedning

Hak hvidløg fint. Rør skal og saft fra citron og alle de øvrige ingredienser til barbecuesaucen sammen, lad det koge op ganske kort og lad
det herefter afkøle.
Skær bøfferne ud i passende stykker. Broccoli og springløg skylles, skær den grønne top af springløgene og skær dem i ca. 5 cm. lange stykker. Broccoli skæres ud i passende buketter. Sæt herefter kød og grønt skiftevis på spyddene og pensl med lidt olivenolie og krydr med salt og peber.
Grill spyddene på grillen til kødet og grøntsager har taget farve. Herefter pensles med barbecuesauce og servér straks.

Tip
Servér evt. et fintsnittet iceberg vendt i lidt yoghurt natural samt kogte nye kartofler.
Den overskydende barbecuesauce kan sagtens holde sig på køl i en måneds tid.

Spyd med oksekød, broccoli og springløg

Tilberedning

Hak hvidløg fint. Rør skal og saft fra citron og alle de øvrige ingredienser til barbecuesaucen sammen, lad det koge op ganske kort og lad
det herefter afkøle.
Skær bøfferne ud i passende stykker. Broccoli og springløg skylles, skær den grønne top af springløgene og skær dem i ca. 5 cm. lange stykker. Broccoli skæres ud i passende buketter. Sæt herefter kød og grønt skiftevis på spyddene og pensl med lidt olivenolie og krydr med salt og peber.
Grill spyddene på grillen til kødet og grøntsager har taget farve. Herefter pensles med barbecuesauce og servér straks.

Tip
Servér evt. et fintsnittet iceberg vendt i lidt yoghurt natural samt kogte nye kartofler.
Den overskydende barbecuesauce kan sagtens holde sig på køl i en måneds tid.


Personer:


4 stk. spyd8 stk. spyd
1 stk. tykstegsbøf2 stk. tykstegsbøffer
½ bundt springløg1 bundt springløg
½ stk. broccoli1 stk. broccoli
olie til stegning olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Barbecuesauce
½ spsk. karry1 spsk. karry
½ spsk. paprika1 spsk. paprika
1½ spsk. stærk mango chutney3 spsk. stærk mango chutney
1 spsk. dijonsennep2 spsk. dijonsennep
1 spsk. sojasauce2 spsk. sojasauce
1 spsk. chiliolie2 spsk. chiliolie
1½ spsk. hp sauce3 spsk. hp sauce
1½ dl ketchup3 dl ketchup
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
1½ dl mild chilisauce3 dl mild chilisauce
½ stk. citron1 stk. citron


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.