Stegt fisk med persillesquash, kartofler og yoghurtdressing

Personer: 2
4


Fisk
1 stk. squash2 stk. squash
1½ stk. gulerod3 stk. gulerødder
¼ bundt Persille½ bundt Persille
1 spsk. olie2 spsk. olie
½ tsk. peber1 tsk. peber
¼ tsk. salt½ tsk. salt
250 g torskefileter500 g torskefileter

Kartofler
¾ kg kartofler1½ kg kartofler
½ tsk. salt1 tsk. salt

Yoghurtdressing
¼ bundt Persille½ bundt Persille
¼ stk. økologisk citron½ stk. økologisk citron
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
100 g græsk yoghurt naturel200 g græsk yoghurt naturel
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Fisk
Skyl squash og skær dem i små tern. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern.
Skyl og hak persillen.

Varm halvdelen af olien op på panden. Steg squash og gulerødder på panden ved god varme, til de er gyldne – ca. 4-5 minutter. Tilsæt persille samt salt og peber til squashstykkerne og tag det af panden.
Varm resten af olien op på panden. Steg fisken ca. 3 minutter på hver side.

Anret fisken i et ovnfast fad, hæld grøntsager over og servér med kartofler og yoghurtdressing.

Yoghurtdressing
Skyl og hak krydderurterne. Vask citronen og riv skallen, på den fine side af rivejernet. Pil og hak/pres hvidløget. Bland yoghurt med krydderurter, citronskal og hvidløg. Smag til med salt og peber.

Kartofler
Skrub kartoflerne rene eller skræl dem, hvis nødvendigt. Kog derefter kartoflerne.

Stegt fisk med persillesquash, kartofler og yoghurtdressing

Tilberedning

Fisk
Skyl squash og skær dem i små tern. Skræl gulerødderne og skær dem i små tern.
Skyl og hak persillen.

Varm halvdelen af olien op på panden. Steg squash og gulerødder på panden ved god varme, til de er gyldne – ca. 4-5 minutter. Tilsæt persille samt salt og peber til squashstykkerne og tag det af panden.
Varm resten af olien op på panden. Steg fisken ca. 3 minutter på hver side.

Anret fisken i et ovnfast fad, hæld grøntsager over og servér med kartofler og yoghurtdressing.

Yoghurtdressing
Skyl og hak krydderurterne. Vask citronen og riv skallen, på den fine side af rivejernet. Pil og hak/pres hvidløget. Bland yoghurt med krydderurter, citronskal og hvidløg. Smag til med salt og peber.

Kartofler
Skrub kartoflerne rene eller skræl dem, hvis nødvendigt. Kog derefter kartoflerne.


Personer:


Fisk
1 stk. squash2 stk. squash
1½ stk. gulerod3 stk. gulerødder
¼ bundt Persille½ bundt Persille
1 spsk. olie2 spsk. olie
½ tsk. peber1 tsk. peber
¼ tsk. salt½ tsk. salt
250 g torskefileter500 g torskefileter

Kartofler
¾ kg kartofler1½ kg kartofler
½ tsk. salt1 tsk. salt

Yoghurtdressing
¼ bundt Persille½ bundt Persille
¼ stk. økologisk citron½ stk. økologisk citron
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
100 g græsk yoghurt naturel200 g græsk yoghurt naturel
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.