Stegt rødspættefilet med spidskål i citroncreme

Personer: 2
4


2 stk. rødspættefileter4 stk. rødspættefileter
½ stk. hjertebladsalat1 stk. hjertebladsalat
½ stk. spidskål1 stk. spidskål
olie til stegning olie til stegning

Citroncreme
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
1 stk. skalotteløg2 stk. skalotteløg
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
olivenolie til stegning olivenolie til stegning
⅛ l piskefløde¼ l piskefløde
muskatnød muskatnød
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Skær kålen ud i grove stykker. Kålen blancheres (kog kålen i et par minutter i letsaltet vand, hæld kålen i en sigte og hæld koldt vand over).

Citroncreme
Løg i skiver og hvidløg svitses i lidt olie sammen med skallen fra citronen i 2-3 minutter ved middelhøj varme. Tilsæt fløden og lidt revet muskatnød. Lad citroncremen simre i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber. Vend spidskålen i citroncremen og anret på et fad. Steg fiskefileterne på en pande i lidt olie ved høj varme. De skal have et par minutter på hver side. Krydres med salt og peber under stegning. Anret hjertesalatblade på toppen af spidskålen og læg til sidst de nystegte fiskefileter på toppen. Serveres straks.

Tips
Denne ret er god som en frokostret på påskebordet eller som en let forret.

Stegt rødspættefilet med spidskål i citroncreme

Tilberedning

Skær kålen ud i grove stykker. Kålen blancheres (kog kålen i et par minutter i letsaltet vand, hæld kålen i en sigte og hæld koldt vand over).

Citroncreme
Løg i skiver og hvidløg svitses i lidt olie sammen med skallen fra citronen i 2-3 minutter ved middelhøj varme. Tilsæt fløden og lidt revet muskatnød. Lad citroncremen simre i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber. Vend spidskålen i citroncremen og anret på et fad. Steg fiskefileterne på en pande i lidt olie ved høj varme. De skal have et par minutter på hver side. Krydres med salt og peber under stegning. Anret hjertesalatblade på toppen af spidskålen og læg til sidst de nystegte fiskefileter på toppen. Serveres straks.

Tips
Denne ret er god som en frokostret på påskebordet eller som en let forret.


Personer:


2 stk. rødspættefileter4 stk. rødspættefileter
½ stk. hjertebladsalat1 stk. hjertebladsalat
½ stk. spidskål1 stk. spidskål
olie til stegning olie til stegning

Citroncreme
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
1 stk. skalotteløg2 stk. skalotteløg
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
olivenolie til stegning olivenolie til stegning
⅛ l piskefløde¼ l piskefløde
muskatnød muskatnød
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.