Stegt rødtunge vendt i rugmel med agurke/radisesalat

Personer: 2
4


2 stk. flåede rødtunger4 stk. flåede rødtunger
½ dl rugmel1 dl rugmel
smør til stegning smør til stegning
vindruekerneolie til stegning vindruekerneolie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Agurke/radisesalat
75 g radisser150 g radisser
½ stk. agurk1 stk. agurk
½ dl hvid balsamicoeddike1 dl hvid balsamicoeddike
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
revet peberrod revet peberrod
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Agurken og radiserne rives på mandolinjern eller skæres i så tynde skiver, som muligt. Læg skiverne i en skål koldt vand i en time. Hæld skiverne i en sigte og lad dem dryppe af. Bland olie, balsamicoeddike, revet peberrod samt salt og peber sammen. Put radise- og agurkeskiver op i en skål og hæld marinaden over. Lad det marinere i 10 minutter. Imens renses og steges rødtungerne. Klip siderne af rødtungerne og rens dem for blod inden i. Skær et lille snit foroven i fisken, så den ikke bøjer under stegning. Varm en pande op og tilsæt smør og vindruekerneolie. Vend rødtungerne i rugmel og krydr dem på begge sider med salt og peber og steg dem 3 minutter på hver side på en varm pande. Husk at hælde fedtstof hen over fisken under stegning med en spiseske.

Stegt rødtunge vendt i rugmel med agurke/radisesalat

Tilberedning

Agurken og radiserne rives på mandolinjern eller skæres i så tynde skiver, som muligt. Læg skiverne i en skål koldt vand i en time. Hæld skiverne i en sigte og lad dem dryppe af. Bland olie, balsamicoeddike, revet peberrod samt salt og peber sammen. Put radise- og agurkeskiver op i en skål og hæld marinaden over. Lad det marinere i 10 minutter. Imens renses og steges rødtungerne. Klip siderne af rødtungerne og rens dem for blod inden i. Skær et lille snit foroven i fisken, så den ikke bøjer under stegning. Varm en pande op og tilsæt smør og vindruekerneolie. Vend rødtungerne i rugmel og krydr dem på begge sider med salt og peber og steg dem 3 minutter på hver side på en varm pande. Husk at hælde fedtstof hen over fisken under stegning med en spiseske.


Personer:


2 stk. flåede rødtunger4 stk. flåede rødtunger
½ dl rugmel1 dl rugmel
smør til stegning smør til stegning
vindruekerneolie til stegning vindruekerneolie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Agurke/radisesalat
75 g radisser150 g radisser
½ stk. agurk1 stk. agurk
½ dl hvid balsamicoeddike1 dl hvid balsamicoeddike
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
revet peberrod revet peberrod
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.