Stegte pærer med kanelkaramel og nødder samt vanilleis

Personer: 2
4


1 stk. pære2 stk. pærer
50 g smør100 g smør
½ spsk. kanel1 spsk. kanel

Karamelsauce
50 g mandelsplitter100 g mandelsplitter
50 g hasselnødder100 g hasselnødder
½ stk. appelsin1 stk. appelsin
¼ l fløde½ l fløde

Pynt
vaniljeis vaniljeis
mynte mynte

Tilberedning

Farin smeltes på panden til det begynder at smelte, tilsæt hasselnødder og mandelsplitter og rør det sammen med det smeltede farin.
Tilsæt appelsinskal og fløde. Lad det koge op til det begynder at karamellisere. Tag det herefter af varmen.
Tag en ny pande, smelt smørret og læg de halve pærer uden kerner på panden.
Steg dem på begge sider til de begynder at tage farve. Drys med kanel ud over pærerne og skru ned for varmen.
Karamelsaucen fordeles i bunden af 4 tallerkener. Den stegte pære lægges ovenpå med 1 kugle vanilleis og pynt med mynte. Servér straks.

Tip
Pærerne kan sagtens grilles på grillen. Prøv også at servere desserten med skiver af iskold vandmelon for at dæmpe den søde smag lidt.

Se den relaterede opskrift og bliv inspireret

Stegte pærer med kanelkaramel og nødder samt vanilleis

Tilberedning

Farin smeltes på panden til det begynder at smelte, tilsæt hasselnødder og mandelsplitter og rør det sammen med det smeltede farin.
Tilsæt appelsinskal og fløde. Lad det koge op til det begynder at karamellisere. Tag det herefter af varmen.
Tag en ny pande, smelt smørret og læg de halve pærer uden kerner på panden.
Steg dem på begge sider til de begynder at tage farve. Drys med kanel ud over pærerne og skru ned for varmen.
Karamelsaucen fordeles i bunden af 4 tallerkener. Den stegte pære lægges ovenpå med 1 kugle vanilleis og pynt med mynte. Servér straks.

Tip
Pærerne kan sagtens grilles på grillen. Prøv også at servere desserten med skiver af iskold vandmelon for at dæmpe den søde smag lidt.


Personer:


1 stk. pære2 stk. pærer
50 g smør100 g smør
½ spsk. kanel1 spsk. kanel

Karamelsauce
50 g mandelsplitter100 g mandelsplitter
50 g hasselnødder100 g hasselnødder
½ stk. appelsin1 stk. appelsin
¼ l fløde½ l fløde

Pynt
vaniljeis vaniljeis
mynte mynte


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.