Striploin steak med dijon creme fraiche, pastinak og gulerod

Personer: 2
4


2 stk. striploin steaks4 stk. striploin steaks
vindruekerneolie til stegning vindruekerneolie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
2 stk. pastinakker4 stk. pastinakker
2 stk. gulerødder4 stk. gulerødder
olie til stegning olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Dijon creme fraiche dressing
¾ dl cremefraiche 18%1½ dl cremefraiche 18%
1½ spsk. dijonsennep3 spsk. dijonsennep
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Skal af økologisk citron rives og blandes med alle øvrige ingredienser til dressingen. Lad dressingen trække i en time på køl.

Gulerødder og pastinakker skrælles. Steg dem på en pande i lidt olie ved høj varme i ca. 10 minutter. Skal vendes ofte. Husk at krydre med salt og peber.

Bøfferne krydres med salt og peber på begge sider. Varm en pande op til høj varme og put lidt olie på panden. Steg bøfferne hårdt ved høj varme i 3 minut- ter på begge sider. Skal hvile i 6 minutter.

Bøfferne anrettes på 4 tallerkener sammen med pastinakker, gulerødder og dijon creme fraiche dressing. Servér straks.

Striploin steak med dijon creme fraiche, pastinak og gulerod

Tilberedning

Skal af økologisk citron rives og blandes med alle øvrige ingredienser til dressingen. Lad dressingen trække i en time på køl.

Gulerødder og pastinakker skrælles. Steg dem på en pande i lidt olie ved høj varme i ca. 10 minutter. Skal vendes ofte. Husk at krydre med salt og peber.

Bøfferne krydres med salt og peber på begge sider. Varm en pande op til høj varme og put lidt olie på panden. Steg bøfferne hårdt ved høj varme i 3 minut- ter på begge sider. Skal hvile i 6 minutter.

Bøfferne anrettes på 4 tallerkener sammen med pastinakker, gulerødder og dijon creme fraiche dressing. Servér straks.


Personer:


2 stk. striploin steaks4 stk. striploin steaks
vindruekerneolie til stegning vindruekerneolie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
2 stk. pastinakker4 stk. pastinakker
2 stk. gulerødder4 stk. gulerødder
olie til stegning olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Dijon creme fraiche dressing
¾ dl cremefraiche 18%1½ dl cremefraiche 18%
1½ spsk. dijonsennep3 spsk. dijonsennep
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.