Striploin steak

Personer: 2
4


2 stk. striploin steaks4 stk. striploin steaks
Salt og peber Salt og peber

Trøffel Kartoffelmos
2.5 stk. bagekartofler5 stk. bagekartofler
¾ dl mælk1½ dl mælk
½ knivspids muskatnød1 knivspids muskatnød
½ dl trøffelolie1 dl trøffelolie
75 g smør150 g smør
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
½ stk. spidskål1 stk. spidskål

Tilberedning

Skræl bagekartoflerne og del dem i 4 stykker. Tag en gryde, læg kartoflerne i og hæld vand i indtil kartoflerne er dækket til. Sæt gryden på komfuret og skru op på høj varme. Lad kartoflerne koge i 20 minutter. Lad kartoflerne stå i det varme vand i 10 minutter mere og hæld herefter vandet og kartoflerne i et dørslag. Hæld kartoflerne tilbage i gryden ved svagt blus og sørg for at alt vandet er væk.
Tag en håndmikser og rør godt rundt i kartoflerne. Tilsæt smørret og 1 dl trøffelolie og lad det smelte med de varme mosede kartofler. Tilsæt den lunede mælk og rør det hele sammen. Riv muskatnødden på et rivejern og tilsæt den sammen med salt og peber.

Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem som du ønsker.

Spidskålen halveres på langs i 4 stykker. Lad stokken være på så kålen ikke skiller sig. Kålen steges hårdt af i 4 minutter på hver side på den samme pande, som man har stegt kødet i.

Tips
Kan serveres med rødvinssauce.

Striploin steak

Tilberedning

Skræl bagekartoflerne og del dem i 4 stykker. Tag en gryde, læg kartoflerne i og hæld vand i indtil kartoflerne er dækket til. Sæt gryden på komfuret og skru op på høj varme. Lad kartoflerne koge i 20 minutter. Lad kartoflerne stå i det varme vand i 10 minutter mere og hæld herefter vandet og kartoflerne i et dørslag. Hæld kartoflerne tilbage i gryden ved svagt blus og sørg for at alt vandet er væk.
Tag en håndmikser og rør godt rundt i kartoflerne. Tilsæt smørret og 1 dl trøffelolie og lad det smelte med de varme mosede kartofler. Tilsæt den lunede mælk og rør det hele sammen. Riv muskatnødden på et rivejern og tilsæt den sammen med salt og peber.

Krydr bøfferne med salt og peber og steg dem som du ønsker.

Spidskålen halveres på langs i 4 stykker. Lad stokken være på så kålen ikke skiller sig. Kålen steges hårdt af i 4 minutter på hver side på den samme pande, som man har stegt kødet i.

Tips
Kan serveres med rødvinssauce.


Personer:


2 stk. striploin steaks4 stk. striploin steaks
Salt og peber Salt og peber

Trøffel Kartoffelmos
2.5 stk. bagekartofler5 stk. bagekartofler
¾ dl mælk1½ dl mælk
½ knivspids muskatnød1 knivspids muskatnød
½ dl trøffelolie1 dl trøffelolie
75 g smør150 g smør
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
½ stk. spidskål1 stk. spidskål


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.