Syndig chokolade-figen kage

Personer: 2
4


3 dl tørrede figner6 dl tørrede figner
1 dl cognac2 dl cognac
125 g sukker250 g sukker
125 g smør250 g smør
2 stk. æg4 stk. æg
½ stk. æggeblomme1 stk. æggeblomme
1½ dl hasselnødmel (hasselnødder hakket meget fint )3 dl hasselnødmel (hasselnødder hakket meget fint )
½ dl rasp1 dl rasp
125 g chokolade250 g chokolade

Glasur
1 g sukker2 g sukker
1 dl farin2 dl farin
1 dl fløde2 dl fløde
100 g chokolade200 g chokolade

Pynt
cremefraiche cremefraiche
frisk frugt frisk frugt

Tilberedning

Laves dagen før.
Kog de hakkede tørrede figner med cognac. Køl af. Pisk sukker og smør hvidt. Tilsæt æggene en ad gangen. Rør hasselnøddemel, rasp og smeltet chokolade i. Vend de afkølede figner i dejen og hæld den i en smurt springform. Bag ved 200 grader i 30 minutter. Kontroller om kagen har fået nok ved at stikke en strikkepind/tynd træpind midt i kagen. Der må ikke hænge dej ved. Køl kagen af.

Glasur
Kog sukker og farin med fløde. Tilsæt smeltet chokolade. Smør glasuren på kagen og lad den hvile i køleskabet et døgn.

Syndig chokolade-figen kage

Tilberedning

Laves dagen før.
Kog de hakkede tørrede figner med cognac. Køl af. Pisk sukker og smør hvidt. Tilsæt æggene en ad gangen. Rør hasselnøddemel, rasp og smeltet chokolade i. Vend de afkølede figner i dejen og hæld den i en smurt springform. Bag ved 200 grader i 30 minutter. Kontroller om kagen har fået nok ved at stikke en strikkepind/tynd træpind midt i kagen. Der må ikke hænge dej ved. Køl kagen af.

Glasur
Kog sukker og farin med fløde. Tilsæt smeltet chokolade. Smør glasuren på kagen og lad den hvile i køleskabet et døgn.


Personer:


3 dl tørrede figner6 dl tørrede figner
1 dl cognac2 dl cognac
125 g sukker250 g sukker
125 g smør250 g smør
2 stk. æg4 stk. æg
½ stk. æggeblomme1 stk. æggeblomme
1½ dl hasselnødmel (hasselnødder hakket meget fint )3 dl hasselnødmel (hasselnødder hakket meget fint )
½ dl rasp1 dl rasp
125 g chokolade250 g chokolade

Glasur
1 g sukker2 g sukker
1 dl farin2 dl farin
1 dl fløde2 dl fløde
100 g chokolade200 g chokolade

Pynt
cremefraiche cremefraiche
frisk frugt frisk frugt


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Vi bruger Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies til statistik, marketing og optimering af indhold. Når du anvender hjemmesiden, accepterer du brugen af cookies. Du kan dog altid selv styre, hvilke cookies rema1000.dk skal arkivere på din enhed ved deaktivere eller aktivere forskelige typer af cookies i din browsers privatlivsinstillinger.
Vil du vide mere om vores cookies, og hvordan du sletter dem, klik her

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.