Tarteletter


Opskriften giver fyld til ca. 20 tarteletter
½ stk. hakket løg1 stk. hakket løg
100 g gulerødder200 g gulerødder
250 g champignoner500 g champignoner
100 g ærter200 g ærter
½ dåse asparges1 dåse asparges
½ bundt finthakket persille1 bundt finthakket persille
½ dåse kokosmælk1 dåse kokosmælk
1 stk. bouillonterning2 stk. bouillonterninger
¼ tsk. revet muskatnød½ tsk. revet muskatnød
20 g majsstivelse40 g majsstivelse
Peber Peber
Salt Salt

Desuden
1 pakke tarteletter2 pakker tarteletter

Tilberedning

Hak løg (fint) og champignoner.

Steg løg, gulerødder og boullion på panden (boullionen skal bare hakkes/smuldres eller opløses i en lille smule kogende vand). Tilsæt champignoner efter nogle minutter. Når gulerødder og champignoner er tilpas bløde tilsæt så ærter, asparges, persille, muskatnød og peber og hæld kokosmælken over.

Når kokosmælken koger, er det tid til jævning, så sovsen bliver tykkere i konsistensen. Tag en si og si majsstivelsen ned i sovsen under omrøringen, mens den koger. Det er vigtigt at bruge en si, så sovsen ikke klumper, og det er vigtigt at røre rundt konstant, så sovsen ikke brænder på. Smag til med salt og peber.

Varm tarteletterne i ovnen ved 200 grader i cirka 3 minutter og put derefter tarteletfyldet i.

Pynt med persille på toppen og servér eventuelt sammen med rødkålssalat og nøddesteg.

Opskriften er venligst udlånt af Mia Sommer (miasommer.wordpress.com)

Tarteletter

Tilberedning

Hak løg (fint) og champignoner.

Steg løg, gulerødder og boullion på panden (boullionen skal bare hakkes/smuldres eller opløses i en lille smule kogende vand). Tilsæt champignoner efter nogle minutter. Når gulerødder og champignoner er tilpas bløde tilsæt så ærter, asparges, persille, muskatnød og peber og hæld kokosmælken over.

Når kokosmælken koger, er det tid til jævning, så sovsen bliver tykkere i konsistensen. Tag en si og si majsstivelsen ned i sovsen under omrøringen, mens den koger. Det er vigtigt at bruge en si, så sovsen ikke klumper, og det er vigtigt at røre rundt konstant, så sovsen ikke brænder på. Smag til med salt og peber.

Varm tarteletterne i ovnen ved 200 grader i cirka 3 minutter og put derefter tarteletfyldet i.

Pynt med persille på toppen og servér eventuelt sammen med rødkålssalat og nøddesteg.

Opskriften er venligst udlånt af Mia Sommer (miasommer.wordpress.com)


Personer:


Opskriften giver fyld til ca. 20 tarteletter
½ stk. hakket løg1 stk. hakket løg
100 g gulerødder200 g gulerødder
250 g champignoner500 g champignoner
100 g ærter200 g ærter
½ dåse asparges1 dåse asparges
½ bundt finthakket persille1 bundt finthakket persille
½ dåse kokosmælk1 dåse kokosmælk
1 stk. bouillonterning2 stk. bouillonterninger
¼ tsk. revet muskatnød½ tsk. revet muskatnød
20 g majsstivelse40 g majsstivelse
Peber Peber
Salt Salt

Desuden
1 pakke tarteletter2 pakker tarteletter


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.