Texas Brisket på dansk


½ stk. Supreme US Brisket ca. 2-2½ kg1 stk. Supreme US Brisket ca. 2-2½ kg
½ spsk. olivenolie1 spsk. olivenolie
2 tsk. sojasauce4 tsk. sojasauce
1½ spsk. paprika3 spsk. paprika
1 spsk. hvidløgssalt2 spsk. hvidløgssalt
¼ tsk. chilipulver½ tsk. chilipulver
1 stk. stjerneanis2 stk. stjerneanis
½ spsk. karry1 spsk. karry
½ spsk. salt1 spsk. salt
½ stk. muskatnød1 stk. muskatnød
½ tsk. stødt sort peber1 tsk. stødt sort peber
bagepapir bagepapir
stanniol stanniol

Tilberedning

Stjerneanis knuses. Riv muskatnøden – der skal bruges 1 tsk. Bland godt sammen med alle krydderierne.
Kødstykket tørres godt af for saft, snittes i fedtkanten og vendes godt i krydderiblandingen, så det er dækket med krydderier.
Skal helst stå ½ døgn og hygge sig.

Der laves en pakke med stanniol og bagepapir. Smør bagepapir med lidt olivenolie. Kødet lægges i midten og pakkes godt ind med stanniol på ydersiden, således at det hele bliver inde i pakken.

Læg pakken i et ildfast fad med ½ liter vand. Sættes i forvarmet ovn på 140 grader i 6 timer.

Åbnes forsigtigt og løftes op. Lad det trække ti minutter og skær så nogle dejlige store stykker. Brug en meget skarp kniv, da det er meget mørt nu.

Tips
Vælg eksempelvis et simpelt, men utroligt dejligt nemt tilbehør.

En halv avocado pr. person. Kom 1 tsk. soja i hullet lidt olivenolie og drys med lidt karry efter smag.

Texas Brisket på dansk

Tilberedning

Stjerneanis knuses. Riv muskatnøden – der skal bruges 1 tsk. Bland godt sammen med alle krydderierne.
Kødstykket tørres godt af for saft, snittes i fedtkanten og vendes godt i krydderiblandingen, så det er dækket med krydderier.
Skal helst stå ½ døgn og hygge sig.

Der laves en pakke med stanniol og bagepapir. Smør bagepapir med lidt olivenolie. Kødet lægges i midten og pakkes godt ind med stanniol på ydersiden, således at det hele bliver inde i pakken.

Læg pakken i et ildfast fad med ½ liter vand. Sættes i forvarmet ovn på 140 grader i 6 timer.

Åbnes forsigtigt og løftes op. Lad det trække ti minutter og skær så nogle dejlige store stykker. Brug en meget skarp kniv, da det er meget mørt nu.

Tips
Vælg eksempelvis et simpelt, men utroligt dejligt nemt tilbehør.

En halv avocado pr. person. Kom 1 tsk. soja i hullet lidt olivenolie og drys med lidt karry efter smag.


Personer:


½ stk. Supreme US Brisket ca. 2-2½ kg1 stk. Supreme US Brisket ca. 2-2½ kg
½ spsk. olivenolie1 spsk. olivenolie
2 tsk. sojasauce4 tsk. sojasauce
1½ spsk. paprika3 spsk. paprika
1 spsk. hvidløgssalt2 spsk. hvidløgssalt
¼ tsk. chilipulver½ tsk. chilipulver
1 stk. stjerneanis2 stk. stjerneanis
½ spsk. karry1 spsk. karry
½ spsk. salt1 spsk. salt
½ stk. muskatnød1 stk. muskatnød
½ tsk. stødt sort peber1 tsk. stødt sort peber
bagepapir bagepapir
stanniol stanniol


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.