Tokyo burger

Personer: 2
4


Burgerbøf
½ portion bali-delle fars (se opskriften på bali-deller)1 portion bali-delle fars (se opskriften på bali-deller)
1 dl rasp2 dl rasp
½ g sesamfrø1 g sesamfrø
smør til stegning smør til stegning

Burger tilbehør
karryketchup karryketchup
2 stk. fuldkorns burgerboller4 stk. fuldkorns burgerboller

Peberrodsdressing
1 dl sandwichspread2 dl sandwichspread
½ spsk. revet peberrod1 spsk. revet peberrod
½ stk. lime1 stk. lime
Salt og peber Salt og peber

Salsa til burger
1 rødløg2 rødløg
1 stk. snackpeber2 stk. snackpeber
½ spsk. syltet ingefær1 spsk. syltet ingefær
¼ bundt frisk koriander½ bundt frisk koriander
½ stk. lime1 stk. lime
½ spsk. sesamolie1 spsk. sesamolie

Tilberedning

Burgerbøf
Rasp og sesamfrø blandes sammen. Bali-delle farsen formes med hænderne til burgerbøffer. Vend dem herefter i rasp/sesam blandingen. Steg dem i olivenolie og smør på en pande ved middelvarme til de er gyldne.

Peberrodsdressing
Sandwichspread og revet peberrod røres sammen, tilsæt saften fra limefrugt samt salt og peber.

Salsa til burger
Skær rødløg i ringe, snackpeber i skiver og hak det syltede ingefær. Bland sammen med limesaft og de øvrige salsa-ingredienser. Klar til servering.

Sådan bygger du burgeren
Lun bollerne i et par minutter i 200 grader forvarmet ovn. Den ene burgerbolle side smøres med peberrodsdressing, mens den anden side af burgerbollen smøres med karry ketchup. Læg bøffen på den nederste smurte bolle og tilsæt salsa på toppen. Læg burger låget på toppen og servér straks.

Tokyo burger

Tilberedning

Burgerbøf
Rasp og sesamfrø blandes sammen. Bali-delle farsen formes med hænderne til burgerbøffer. Vend dem herefter i rasp/sesam blandingen. Steg dem i olivenolie og smør på en pande ved middelvarme til de er gyldne.

Peberrodsdressing
Sandwichspread og revet peberrod røres sammen, tilsæt saften fra limefrugt samt salt og peber.

Salsa til burger
Skær rødløg i ringe, snackpeber i skiver og hak det syltede ingefær. Bland sammen med limesaft og de øvrige salsa-ingredienser. Klar til servering.

Sådan bygger du burgeren
Lun bollerne i et par minutter i 200 grader forvarmet ovn. Den ene burgerbolle side smøres med peberrodsdressing, mens den anden side af burgerbollen smøres med karry ketchup. Læg bøffen på den nederste smurte bolle og tilsæt salsa på toppen. Læg burger låget på toppen og servér straks.


Personer:


Burgerbøf
½ portion bali-delle fars (se opskriften på bali-deller)1 portion bali-delle fars (se opskriften på bali-deller)
1 dl rasp2 dl rasp
½ g sesamfrø1 g sesamfrø
smør til stegning smør til stegning

Burger tilbehør
karryketchup karryketchup
2 stk. fuldkorns burgerboller4 stk. fuldkorns burgerboller

Peberrodsdressing
1 dl sandwichspread2 dl sandwichspread
½ spsk. revet peberrod1 spsk. revet peberrod
½ stk. lime1 stk. lime
Salt og peber Salt og peber

Salsa til burger
1 rødløg2 rødløg
1 stk. snackpeber2 stk. snackpeber
½ spsk. syltet ingefær1 spsk. syltet ingefær
¼ bundt frisk koriander½ bundt frisk koriander
½ stk. lime1 stk. lime
½ spsk. sesamolie1 spsk. sesamolie


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.