Tomat/paprika lammegryde

Personer: 2
4


300 g lammekøller600 g lammekøller
1½ stk. løg3 stk. løg
1½ stk. pastinak3 stk. pastinakker
1½ stk. gulerod3 stk. gulerødder
½ bakke cherrytomater1 bakke cherrytomater
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
½ bundt Persille1 bundt Persille
¼ bundt timian½ bundt timian
¼ bundt dild½ bundt dild
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
2 stk. laurbærblade4 stk. laurbærblade
½ dåse flåede dåsetomater1 dåse flåede dåsetomater
1 spsk. paprika2 spsk. paprika
½ l fond1 l fond
Salt og peber Salt og peber

Pynt
Persille Persille

Tilberedning

Skær løg, pastinak og gulerødder i grove stykker. Rens champignon. Kødet skæres i tern og sauteres godt af i olivenolie, krydres med salt og peber. Tilsæt alle grøntsagerne og krydderurterne, herefter tilsættes flåede tomater, paprika og fond. Lad retten simre videre i 1½ til 2 timer, til kødet er helt mørt. Smages til med salt og peber og serveres rygende varm. Pynt med hakket persille.

Serveringsforslag
Kartoffelmos eller ris samt foccaciabrød til.

Tomat/paprika lammegryde

Tilberedning

Skær løg, pastinak og gulerødder i grove stykker. Rens champignon. Kødet skæres i tern og sauteres godt af i olivenolie, krydres med salt og peber. Tilsæt alle grøntsagerne og krydderurterne, herefter tilsættes flåede tomater, paprika og fond. Lad retten simre videre i 1½ til 2 timer, til kødet er helt mørt. Smages til med salt og peber og serveres rygende varm. Pynt med hakket persille.

Serveringsforslag
Kartoffelmos eller ris samt foccaciabrød til.


Personer:


300 g lammekøller600 g lammekøller
1½ stk. løg3 stk. løg
1½ stk. pastinak3 stk. pastinakker
1½ stk. gulerod3 stk. gulerødder
½ bakke cherrytomater1 bakke cherrytomater
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
½ bundt Persille1 bundt Persille
¼ bundt timian½ bundt timian
¼ bundt dild½ bundt dild
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
2 stk. laurbærblade4 stk. laurbærblade
½ dåse flåede dåsetomater1 dåse flåede dåsetomater
1 spsk. paprika2 spsk. paprika
½ l fond1 l fond
Salt og peber Salt og peber

Pynt
Persille Persille


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.