Tomat/paprika lammegryde

Personer:
2
4
300 g lammekøller600 g lammekøller
1½ stk. løg3 stk. løg
1½ stk. pastinak3 stk. pastinakker
1½ stk. gulerod3 stk. gulerødder
½ bakke cherrytomater1 bakke cherrytomater
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
½ bundt Persille1 bundt Persille
¼ bundt timian½ bundt timian
¼ bundt dild½ bundt dild
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
2 stk. laurbærblade4 stk. laurbærblade
½ dåse flåede dåsetomater1 dåse flåede dåsetomater
1 spsk. paprika2 spsk. paprika
½ l fond1 l fond
Salt og peber Salt og peber
Pynt
Persille Persille
Tilberedning
Skær løg, pastinak og gulerødder i grove stykker. Rens champignon. Kødet skæres i tern og sauteres godt af i olivenolie, krydres med salt og peber. Tilsæt alle grøntsagerne og krydderurterne, herefter tilsættes flåede tomater, paprika og fond. Lad retten simre videre i 1½ til 2 timer, til kødet er helt mørt. Smages til med salt og peber og serveres rygende varm. Pynt med hakket persille.Serveringsforslag
Kartoffelmos eller ris samt foccaciabrød til.
Tomat/paprika lammegryde

Tilberedning
Skær løg, pastinak og gulerødder i grove stykker. Rens champignon. Kødet skæres i tern og sauteres godt af i olivenolie, krydres med salt og peber. Tilsæt alle grøntsagerne og krydderurterne, herefter tilsættes flåede tomater, paprika og fond. Lad retten simre videre i 1½ til 2 timer, til kødet er helt mørt. Smages til med salt og peber og serveres rygende varm. Pynt med hakket persille.Serveringsforslag
Kartoffelmos eller ris samt foccaciabrød til.
Personer:
300 g lammekøller600 g lammekøller
1½ stk. løg3 stk. løg
1½ stk. pastinak3 stk. pastinakker
1½ stk. gulerod3 stk. gulerødder
½ bakke cherrytomater1 bakke cherrytomater
½ bakke champignoner1 bakke champignoner
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
½ bundt Persille1 bundt Persille
¼ bundt timian½ bundt timian
¼ bundt dild½ bundt dild
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
2 stk. laurbærblade4 stk. laurbærblade
½ dåse flåede dåsetomater1 dåse flåede dåsetomater
1 spsk. paprika2 spsk. paprika
½ l fond1 l fond
Salt og peber Salt og peber
Pynt
Persille Persille