Tomatsuppe

Personer: 2
4


3 stk. modne tomater6 stk. modne tomater
5 stk. soltørrede tomater10 stk. soltørrede tomater
½ spsk. rørsukker1 spsk. rørsukker
¼ dl hvidvinseddike½ dl hvidvinseddike
1½ dl olie til stegning3 dl olie til stegning
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
¼ bundt basilikum½ bundt basilikum
½ bæger cremefraiche1 bæger cremefraiche
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Tomaterne og soltørrede tomater lægges i et ildfast fad. Herefter tilsættes hvidvinseddike, rørsukker, olivenolie, salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 45 min. ved 175 grader. Tag herefter fadet ud og blend det hele sammen med 1 råt fed hvidløg. Start med at blende 1 tomat ad gangen, til sidst tilsættes væden lidt ad gangen. Varm suppen op, pas på den ikke koger, så skiller den.
Anret suppen i skåle og pynt med basilikumblade. Servér cremefraiche og et godt brød til.

Tip
Du kan langtidsstege tomaterne allerede fra om morgenen. Sæt det hele i ovnen
på 100 grader og lad dem stå i ovnen hele dagen. Det giver en meget intens
smag. Ønskes en stærkere suppe, kan der tilsættes lidt friskhakket chili.

Se den relaterede opskrift og bliv inspireret

Tomatsuppe

Tilberedning

Tomaterne og soltørrede tomater lægges i et ildfast fad. Herefter tilsættes hvidvinseddike, rørsukker, olivenolie, salt og peber. Sæt fadet i ovnen i 45 min. ved 175 grader. Tag herefter fadet ud og blend det hele sammen med 1 råt fed hvidløg. Start med at blende 1 tomat ad gangen, til sidst tilsættes væden lidt ad gangen. Varm suppen op, pas på den ikke koger, så skiller den.
Anret suppen i skåle og pynt med basilikumblade. Servér cremefraiche og et godt brød til.

Tip
Du kan langtidsstege tomaterne allerede fra om morgenen. Sæt det hele i ovnen
på 100 grader og lad dem stå i ovnen hele dagen. Det giver en meget intens
smag. Ønskes en stærkere suppe, kan der tilsættes lidt friskhakket chili.


Personer:


3 stk. modne tomater6 stk. modne tomater
5 stk. soltørrede tomater10 stk. soltørrede tomater
½ spsk. rørsukker1 spsk. rørsukker
¼ dl hvidvinseddike½ dl hvidvinseddike
1½ dl olie til stegning3 dl olie til stegning
½ fed hvidløg1 fed hvidløg
¼ bundt basilikum½ bundt basilikum
½ bæger cremefraiche1 bæger cremefraiche
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.