Tømmermænd i Bangkok

Personer: 2
4


2 stk. skinkeschnitzler4 stk. skinkeschnitzler
2 stk. schnitzler af ungkvæg4 stk. schnitzler af ungkvæg
2 skiver brød4 skiver brød
smør til stegning smør til stegning
1 stk. blomme2 stk. blomme
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
4 stk. syltede grønne chili8 stk. syltede grønne chili
4 blade hjertebladsalat8 blade hjertebladsalat
olie til stegning olie til stegning
citronsaft citronsaft
2 spsk. sød chilisauce4 spsk. sød chilisauce

Tilberedning

Smørsteg brødskiverne på en pande i smør til de er gyldne. Tag dem af panden og læg dem på fedtsugende papir. Halver blommerne og fjer stenene. Sauter blommerne på panden i et minut. Tag dem af panden og læg dem på fedtsugende papir. Steg schnitzlerne ved høj varme 3 minutter på hver side. Tag dem af panden. Anret brødskiverne på 4 tallerkener, vend hjertebladene i lidt olivenolie og læg dem på brødet.

Herefter lægges schnitzlerne på hjertebladene og pensles med chilisauce. Læg halve blommer, skiver af rødløg og syltede chili på schnitzlerne og pres citronsaft ud over retten. Krydr med salt og peber. Serveres straks.

Tips
Denne ret er meget egnet som en ”dagen derpå” ret eller som en brunch ret. Blommer kan erstattes med æbler, som udkernes og skæres i kvarte.

Tømmermænd i Bangkok

Tilberedning

Smørsteg brødskiverne på en pande i smør til de er gyldne. Tag dem af panden og læg dem på fedtsugende papir. Halver blommerne og fjer stenene. Sauter blommerne på panden i et minut. Tag dem af panden og læg dem på fedtsugende papir. Steg schnitzlerne ved høj varme 3 minutter på hver side. Tag dem af panden. Anret brødskiverne på 4 tallerkener, vend hjertebladene i lidt olivenolie og læg dem på brødet.

Herefter lægges schnitzlerne på hjertebladene og pensles med chilisauce. Læg halve blommer, skiver af rødløg og syltede chili på schnitzlerne og pres citronsaft ud over retten. Krydr med salt og peber. Serveres straks.

Tips
Denne ret er meget egnet som en ”dagen derpå” ret eller som en brunch ret. Blommer kan erstattes med æbler, som udkernes og skæres i kvarte.


Personer:


2 stk. skinkeschnitzler4 stk. skinkeschnitzler
2 stk. schnitzler af ungkvæg4 stk. schnitzler af ungkvæg
2 skiver brød4 skiver brød
smør til stegning smør til stegning
1 stk. blomme2 stk. blomme
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
4 stk. syltede grønne chili8 stk. syltede grønne chili
4 blade hjertebladsalat8 blade hjertebladsalat
olie til stegning olie til stegning
citronsaft citronsaft
2 spsk. sød chilisauce4 spsk. sød chilisauce


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.