Tømmermandsvildt

Personer: 2
4


1 pakke krondyrkød i tern2 pakker krondyrkød i tern
olie til stegning olie til stegning
3 stk. løg6 stk. løg
1 stk. æble2 stk. æble
½ stk. porre1 stk. porre
2 stk. gulerødder4 stk. gulerødder
2 stk. pastinakker4 stk. pastinakker
2.5 fed hvidløg5 fed hvidløg
½ dåse kokosmælk1 dåse kokosmælk
1½ skive Ingefær3 skiver Ingefær
½ pakke kålpølser1 pakke kålpølser
½ bundt frisk koriander1 bundt frisk koriander
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Grøntsagerne renses, løg og æbler snittes fint, porre, gulerødder og pastinakker skæres i grove tern. Varm en gryde op til høj varme og hæld olie i gryden. Tilsæt krondyrkødet og sauter det godt igennem til kødet er brunet. Tilsæt løg, hvidløgsfed, æble, porre, gulerødder og pastinakker. Svits det hele godt sammen med kødet. Varm en pande mere med olie på. Læg flæsk på panden sammen med kålpølser i grove stykker. Svits det godt igennem. Når kødet og grøntsagerne er brunet godt af, tilsættes flæsk og pølser. Hæld kokosmælken i og lad det hele simre i 5 minutter. Smag retten til med salt og peber. Til sidst vendes grofthakket koriander i retten. Serveres straks.

Tømmermandsvildt

Tilberedning

Grøntsagerne renses, løg og æbler snittes fint, porre, gulerødder og pastinakker skæres i grove tern. Varm en gryde op til høj varme og hæld olie i gryden. Tilsæt krondyrkødet og sauter det godt igennem til kødet er brunet. Tilsæt løg, hvidløgsfed, æble, porre, gulerødder og pastinakker. Svits det hele godt sammen med kødet. Varm en pande mere med olie på. Læg flæsk på panden sammen med kålpølser i grove stykker. Svits det godt igennem. Når kødet og grøntsagerne er brunet godt af, tilsættes flæsk og pølser. Hæld kokosmælken i og lad det hele simre i 5 minutter. Smag retten til med salt og peber. Til sidst vendes grofthakket koriander i retten. Serveres straks.


Personer:


1 pakke krondyrkød i tern2 pakker krondyrkød i tern
olie til stegning olie til stegning
3 stk. løg6 stk. løg
1 stk. æble2 stk. æble
½ stk. porre1 stk. porre
2 stk. gulerødder4 stk. gulerødder
2 stk. pastinakker4 stk. pastinakker
2.5 fed hvidløg5 fed hvidløg
½ dåse kokosmælk1 dåse kokosmælk
1½ skive Ingefær3 skiver Ingefær
½ pakke kålpølser1 pakke kålpølser
½ bundt frisk koriander1 bundt frisk koriander
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.