Torsk i fad

Personer: 2
4


2 stk. torskefileter4 stk. torskefileter
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
1½ stk. løg3 stk. løg
½ bundt dild1 bundt dild
⅛ bundt timian¼ bundt timian
Salt og peber Salt og peber

Topping
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ tsk. ingefær1 tsk. ingefær
¼ stk. citron½ stk. citron
½ spsk. olie til stegning1 spsk. olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
1½ stk. bagekartoffel3 stk. bagekartofler
½ tsk. salt1 tsk. salt
½ spsk. olie til stegning1 spsk. olie til stegning
50 g smør100 g smør
¼ pakke bacon i tern½ pakke bacon i tern
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Tilbehør
Kartofler skrælles og snittes i så tynde skiver som muligt. Læg skiverne i en gryde i rigeligt vand tilsat salt. Kartoflerne koges op og koger i 1 minut. Tag dem af varmen og hæld kartoflerne op i en sigte. Kartoflerne overhældes med koldt vand så de bliver helt kolde. Sigt vandet helt fra og læg dem tilbage i gryden sammen med smeltet smør og olie. Vendes forsigtigt rundt så fedtstoffet bliver fordelt godt på kartoffelskiverne. Krydres med salt og peber.

Steg derefter bacon i tern og bland disse med kartoflerne.

Torsk
Riv ingefær og citronskal og pres saften fra citronen. Bland med de øvrige ingredienser til torsketoppingen og rør godt sammen.

Tag et ildfast fad og smør det godt ind i olivenolie. Skær hvidløg og løg i skiver. Læg hvidløg og løg i bunden som krydres med salt og peber. Tilsæt hvidvin og grofthakket dild.

Smør torsketopping på torskefileterne. Herefter lægges kartoffelskive blandingen på toppen af torskefileterne samt timiankviste og fadet sættes i en forvarmet ovn (200 grader) i 10 minutter. Efter 10 minutter tændes ovngrillen og retten får yderligere 5 minutter, så kartoffelskiverne er sprøde i kanten.

Serveres straks.

Torsk i fad

Tilberedning

Tilbehør
Kartofler skrælles og snittes i så tynde skiver som muligt. Læg skiverne i en gryde i rigeligt vand tilsat salt. Kartoflerne koges op og koger i 1 minut. Tag dem af varmen og hæld kartoflerne op i en sigte. Kartoflerne overhældes med koldt vand så de bliver helt kolde. Sigt vandet helt fra og læg dem tilbage i gryden sammen med smeltet smør og olie. Vendes forsigtigt rundt så fedtstoffet bliver fordelt godt på kartoffelskiverne. Krydres med salt og peber.

Steg derefter bacon i tern og bland disse med kartoflerne.

Torsk
Riv ingefær og citronskal og pres saften fra citronen. Bland med de øvrige ingredienser til torsketoppingen og rør godt sammen.

Tag et ildfast fad og smør det godt ind i olivenolie. Skær hvidløg og løg i skiver. Læg hvidløg og løg i bunden som krydres med salt og peber. Tilsæt hvidvin og grofthakket dild.

Smør torsketopping på torskefileterne. Herefter lægges kartoffelskive blandingen på toppen af torskefileterne samt timiankviste og fadet sættes i en forvarmet ovn (200 grader) i 10 minutter. Efter 10 minutter tændes ovngrillen og retten får yderligere 5 minutter, så kartoffelskiverne er sprøde i kanten.

Serveres straks.


Personer:


2 stk. torskefileter4 stk. torskefileter
2 fed hvidløg4 fed hvidløg
1½ stk. løg3 stk. løg
½ bundt dild1 bundt dild
⅛ bundt timian¼ bundt timian
Salt og peber Salt og peber

Topping
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ tsk. ingefær1 tsk. ingefær
¼ stk. citron½ stk. citron
½ spsk. olie til stegning1 spsk. olie til stegning
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
1½ stk. bagekartoffel3 stk. bagekartofler
½ tsk. salt1 tsk. salt
½ spsk. olie til stegning1 spsk. olie til stegning
50 g smør100 g smør
¼ pakke bacon i tern½ pakke bacon i tern
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.