Torskeburger

Personer: 2
4


Torskeburger
225 g torskefileter450 g torskefileter
2 skiver lufttørret skinke4 skiver lufttørret skinke
125 g spidskål250 g spidskål
½ stk. gulerod (stor)1 stk. gulerod (stor)
2 stk. fuldkorns burgerboller4 stk. fuldkorns burgerboller
½ spsk. Fedtstof til stegning1 spsk. Fedtstof til stegning
Friskkværnet peber Friskkværnet peber
Salt Salt

Bønnecreme
125 g grønne bønner250 g grønne bønner
½ stk. lime1 stk. lime
¼ dl skyr½ dl skyr
Hvid peber Hvid peber
⅛ tsk. salt¼ tsk. salt

Tilberedning

Del torskefileterne i 4 portioner, der er nogenlunde lige tykke.
Krydr med salt og peber, og vikl en skive skinke om hvert stykke torsk.
Steg fisken i fedtstoffet i 8-10 min, eller grill den. Vend den et par gange under stegningen.

Kom bønnerne i kogende, letsaltet vand, og kog dem i ca. 3 min. Afdryp og afkøl dem.
Pres saften af limen, og blend bønnerne sammen med den.
Rør skyr i, og smag til.

Snit spidskålen fint.
Riv guleroden groft.
Rist burgerbollerne.

Servering
Smør bønnecreme på burgerbollerne. Læg grøntsager og fisk ovenpå og dernæst den sidste halve burger. Server evt. salat til.

Pr. person
Energi 1950 kJ
Kulhydrat 50 g
Fedt 10 g


Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen


Torskeburger

Tilberedning

Del torskefileterne i 4 portioner, der er nogenlunde lige tykke.
Krydr med salt og peber, og vikl en skive skinke om hvert stykke torsk.
Steg fisken i fedtstoffet i 8-10 min, eller grill den. Vend den et par gange under stegningen.

Kom bønnerne i kogende, letsaltet vand, og kog dem i ca. 3 min. Afdryp og afkøl dem.
Pres saften af limen, og blend bønnerne sammen med den.
Rør skyr i, og smag til.

Snit spidskålen fint.
Riv guleroden groft.
Rist burgerbollerne.

Servering
Smør bønnecreme på burgerbollerne. Læg grøntsager og fisk ovenpå og dernæst den sidste halve burger. Server evt. salat til.

Pr. person
Energi 1950 kJ
Kulhydrat 50 g
Fedt 10 g


Opskriften er udarbejdet af Diabetesforeningen



Personer:


Torskeburger
225 g torskefileter450 g torskefileter
2 skiver lufttørret skinke4 skiver lufttørret skinke
125 g spidskål250 g spidskål
½ stk. gulerod (stor)1 stk. gulerod (stor)
2 stk. fuldkorns burgerboller4 stk. fuldkorns burgerboller
½ spsk. Fedtstof til stegning1 spsk. Fedtstof til stegning
Friskkværnet peber Friskkværnet peber
Salt Salt

Bønnecreme
125 g grønne bønner250 g grønne bønner
½ stk. lime1 stk. lime
¼ dl skyr½ dl skyr
Hvid peber Hvid peber
⅛ tsk. salt¼ tsk. salt


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.