Torskerognsfrikadeller med grøn sovs og tomatsalat

Personer: 2
4


Torskerognsfrikadeller
200 g fiskefars400 g fiskefars
100 g torskerogn200 g torskerogn
½ stk. æg1 stk. æg
Peber Peber
½ spsk. olie1 spsk. olie

Sovs
1 dl skyr2 dl skyr
½ spsk. citronsaft1 spsk. citronsaft
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
Peber Peber
Karry Karry
½ bundt persille1 bundt persille

Tomatsalat
250 g tomater500 g tomater
50 g løg100 g løg
½ spsk. rapsolie1 spsk. rapsolie
½ spsk. hvidvinseddike1 spsk. hvidvinseddike
½ spsk. vand1 spsk. vand
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
Peber Peber

Tilbehør
¾ bakke små kartofler med skræl1½ bakke små kartofler med skræl
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt

Tilberedning

Rør fiskefarsen med torskerogn, æg og peber.
Form farsen til 12 små frikadeller (4. pers.) - 6 frikadeller (2 pers.) og steg dem på panden i olie ca. 6 min. på hver side.

Skyl og hak persillen.

Bland alle ingredienser til sovsen sammen og smag til med ½ tsk. fint salt (4 pers.) - 1/4 tsk. til (2 pers.).

Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Rens løget og skær det i ringe.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen.

Fordel løgene over tomaterne og hæld dressingen over.

Lad det trække i ca. 30 min.

Skyl kartoflerne og kog dem i vand tilsat ½ tsk. fint salt (4 pers.) - 1/4 tsk. til (2 pers.).

Tips
I stedet for hakket persille kan bruges hakket purløg eller dild.

Torskerognsfrikadeller med grøn sovs og tomatsalat

Tilberedning

Rør fiskefarsen med torskerogn, æg og peber.
Form farsen til 12 små frikadeller (4. pers.) - 6 frikadeller (2 pers.) og steg dem på panden i olie ca. 6 min. på hver side.

Skyl og hak persillen.

Bland alle ingredienser til sovsen sammen og smag til med ½ tsk. fint salt (4 pers.) - 1/4 tsk. til (2 pers.).

Skyl tomaterne og skær dem i skiver. Rens løget og skær det i ringe.

Pisk ingredienserne til dressingen sammen.

Fordel løgene over tomaterne og hæld dressingen over.

Lad det trække i ca. 30 min.

Skyl kartoflerne og kog dem i vand tilsat ½ tsk. fint salt (4 pers.) - 1/4 tsk. til (2 pers.).

Tips
I stedet for hakket persille kan bruges hakket purløg eller dild.


Personer: 4


Torskerognsfrikadeller
200 g fiskefars400 g fiskefars
100 g torskerogn200 g torskerogn
½ stk. æg1 stk. æg
Peber Peber
½ spsk. olie1 spsk. olie

Sovs
1 dl skyr2 dl skyr
½ spsk. citronsaft1 spsk. citronsaft
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
Peber Peber
Karry Karry
½ bundt persille1 bundt persille

Tomatsalat
250 g tomater500 g tomater
50 g løg100 g løg
½ spsk. rapsolie1 spsk. rapsolie
½ spsk. hvidvinseddike1 spsk. hvidvinseddike
½ spsk. vand1 spsk. vand
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt
Peber Peber

Tilbehør
¾ bakke små kartofler med skræl1½ bakke små kartofler med skræl
¼ tsk. fint salt½ tsk. fint salt


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.