Trifli

Personer:
2
4
½ portion færdiglavet æble/blommekompot1 portion færdiglavet æble/blommekompot
Flødecreme
¼ l piskefløde½ l piskefløde
½ spsk. vaniljesukker1 spsk. vaniljesukker
½ spsk. flormelis1 spsk. flormelis
Tilbehør
8 stk. makroner16 stk. makroner
½ bakke hindbær1 bakke hindbær
Tilberedning
TrifliAnret i 4 glas lagvis knuste makroner, bær, flødecreme og æble/blommekompot. Pynt med knuste makroner og bær på toppen. Kan også anrettes i en skål. Skal serveres straks, den kan ikke stå for længe, da makronerne stadig skal være sprøde.
Flødecreme
Pisk fløden til flødeskum sammen med vanillesukker og flormelis.
Trifli

Tilberedning
TrifliAnret i 4 glas lagvis knuste makroner, bær, flødecreme og æble/blommekompot. Pynt med knuste makroner og bær på toppen. Kan også anrettes i en skål. Skal serveres straks, den kan ikke stå for længe, da makronerne stadig skal være sprøde.
Flødecreme
Pisk fløden til flødeskum sammen med vanillesukker og flormelis.
Personer:
½ portion færdiglavet æble/blommekompot1 portion færdiglavet æble/blommekompot
Flødecreme
¼ l piskefløde½ l piskefløde
½ spsk. vaniljesukker1 spsk. vaniljesukker
½ spsk. flormelis1 spsk. flormelis
Tilbehør
8 stk. makroner16 stk. makroner
½ bakke hindbær1 bakke hindbær