Tykkamsbøffer i rødbede

Personer: 2
4


2 stk. tykkamsbøffer4 stk. tykkamsbøffer
2 stk. rødbeder4 stk. rødbeder
62.5 g soltørrede tomater125 g soltørrede tomater
1 stk. løg2 stk. løg
100 g smør200 g smør
2 spsk. honning4 spsk. honning
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
4 stk. laurbærblade8 stk. laurbærblade
½ bundt timian1 bundt timian
1.25 dl balsamicoeddike2.5 dl balsamicoeddike
¼ flaske rødvin½ flaske rødvin

Tilberedning

Grydesteg af Dansk Ungkvæg tykkam, frigøres af snøringen og udskæres i bøffer af 200 gram. Smør smeltes sammen med honning, soltørrede tomater, løg i både og hvidløg i skiver. Skær rødbeder i store stykker og vend dem i den smeltede lage. Tilsæt laurbærblade og 2/3 bundt timian og rør godt sammen. Tilsæt balsamico eddike og lad retten koge i 5 minutter. Tilsæt rødvin og lad retten koge videre. Tag kødet og krydr med salt og peber. Vend kødet i mel. Varm en pande med lidt olie. Steg bøfferne på en pande ved middelhøj varme og læg dem op i gryden med rødbedeblandingen. Sæt gryden i ovnen ved 180 grader og lad retten simre i halvanden time. Herefter serveres straks.

Tykkamsbøffer i rødbede

Tilberedning

Grydesteg af Dansk Ungkvæg tykkam, frigøres af snøringen og udskæres i bøffer af 200 gram. Smør smeltes sammen med honning, soltørrede tomater, løg i både og hvidløg i skiver. Skær rødbeder i store stykker og vend dem i den smeltede lage. Tilsæt laurbærblade og 2/3 bundt timian og rør godt sammen. Tilsæt balsamico eddike og lad retten koge i 5 minutter. Tilsæt rødvin og lad retten koge videre. Tag kødet og krydr med salt og peber. Vend kødet i mel. Varm en pande med lidt olie. Steg bøfferne på en pande ved middelhøj varme og læg dem op i gryden med rødbedeblandingen. Sæt gryden i ovnen ved 180 grader og lad retten simre i halvanden time. Herefter serveres straks.


Personer:


2 stk. tykkamsbøffer4 stk. tykkamsbøffer
2 stk. rødbeder4 stk. rødbeder
62.5 g soltørrede tomater125 g soltørrede tomater
1 stk. løg2 stk. løg
100 g smør200 g smør
2 spsk. honning4 spsk. honning
½ stk. helt hvidløg1 stk. helt hvidløg
4 stk. laurbærblade8 stk. laurbærblade
½ bundt timian1 bundt timian
1.25 dl balsamicoeddike2.5 dl balsamicoeddike
¼ flaske rødvin½ flaske rødvin


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.