Tykstegsbøf med varm kartoffelsalat og radiser

Personer: 2
4


2 stk. tykstegsbøffer4 stk. tykstegsbøffer
Salt og peber Salt og peber
vindruekerneolie til stegning vindruekerneolie til stegning

Varm kartoffelsalat
2 stk. kartofler4 stk. kartofler
¼ l fløde½ l fløde
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ pose frosne ærter1 pose frosne ærter
1 bundt dild2 bundter dild

Marinerede radiser
½ bundt radise1 bundt radise
1½ spsk. hvid balsamicoeddike3 spsk. hvid balsamicoeddike
Salt og peber Salt og peber
½ pakke salatmix1 pakke salatmix

Tilberedning

Skær radiserne i tynde skiver og læg dem i en skål med koldt vand i en time. Dernæst hældes radiseskiverne i en sigte. Læg radise skiverne tilbage i skålen og tilsæt balsamicoeddike samt salt og peber og lad det stå og trække.

Kartoflerne skæres i tynde skiver og koges i 5 minutter i letsaltet vand og hældes i en sigte. Kog fløden op med sennep og revet citronskal. Lad det koge igennem i 5 minutter. Tilsæt de letkogte kartoffelskiver og lad dem koge i flødeblandingen i 5 minutter. Til sidst tilsættes de optøede ærter samt den friske dild.

Skyl salaten og lad den dryppe af i en sigte.

Varm en pande op til høj varme, tilsæt vindruekerneolie. Læg bøfferne på den varme pande og steg dem hårdt i 3-4 minutter på hver side. Når bøfferne er færdigstegt, skal de hvile i 6-8 minutter.

Anret baby salatmix på 4 tallerkener sammen med den varme kartoffel-salat, radiseblandingen og tykstegsbøfferne. Servér straks.

Tykstegsbøf med varm kartoffelsalat og radiser

Tilberedning

Skær radiserne i tynde skiver og læg dem i en skål med koldt vand i en time. Dernæst hældes radiseskiverne i en sigte. Læg radise skiverne tilbage i skålen og tilsæt balsamicoeddike samt salt og peber og lad det stå og trække.

Kartoflerne skæres i tynde skiver og koges i 5 minutter i letsaltet vand og hældes i en sigte. Kog fløden op med sennep og revet citronskal. Lad det koge igennem i 5 minutter. Tilsæt de letkogte kartoffelskiver og lad dem koge i flødeblandingen i 5 minutter. Til sidst tilsættes de optøede ærter samt den friske dild.

Skyl salaten og lad den dryppe af i en sigte.

Varm en pande op til høj varme, tilsæt vindruekerneolie. Læg bøfferne på den varme pande og steg dem hårdt i 3-4 minutter på hver side. Når bøfferne er færdigstegt, skal de hvile i 6-8 minutter.

Anret baby salatmix på 4 tallerkener sammen med den varme kartoffel-salat, radiseblandingen og tykstegsbøfferne. Servér straks.


Personer:


2 stk. tykstegsbøffer4 stk. tykstegsbøffer
Salt og peber Salt og peber
vindruekerneolie til stegning vindruekerneolie til stegning

Varm kartoffelsalat
2 stk. kartofler4 stk. kartofler
¼ l fløde½ l fløde
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ pose frosne ærter1 pose frosne ærter
1 bundt dild2 bundter dild

Marinerede radiser
½ bundt radise1 bundt radise
1½ spsk. hvid balsamicoeddike3 spsk. hvid balsamicoeddike
Salt og peber Salt og peber
½ pakke salatmix1 pakke salatmix


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.