Vegansk burger med coleslaw

Personer:
2
4
½ pakke Hälsans Kök burgere1 pakke Hälsans Kök burgere
Salat Salat
2 stk. burgerboller4 stk. burgerboller
Coleslaw
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
¼ stk. hvidkål½ stk. hvidkål
¼ dl sojayoghurt½ dl sojayoghurt
½ dl sojamayonnaise1 dl sojamayonnaise
1½ spsk. citronsaft3 spsk. citronsaft
1 spsk. sukker2 spsk. sukker
½ tsk. salt1 tsk. salt
Tilberedning
Vask salaten.Steg Hälsans Kök burgerne, skær bollerne i halve og varm derefter de nyskårede halvdele på panden.
Påfyld derefter burgere, salt og coleslaw på brioche bollerne.
Coleslaw
Skræl gulerødderne og riv dem sammen med kålen og fyld det i en skål med sojayoghurt, sojamayonnaise, citronsaft, sukker og salt. Bland det sammen og stil skålen på køl.
Vegansk burger med coleslaw

Tilberedning
Vask salaten.Steg Hälsans Kök burgerne, skær bollerne i halve og varm derefter de nyskårede halvdele på panden.
Påfyld derefter burgere, salt og coleslaw på brioche bollerne.
Coleslaw
Skræl gulerødderne og riv dem sammen med kålen og fyld det i en skål med sojayoghurt, sojamayonnaise, citronsaft, sukker og salt. Bland det sammen og stil skålen på køl.
Personer:
½ pakke Hälsans Kök burgere1 pakke Hälsans Kök burgere
Salat Salat
2 stk. burgerboller4 stk. burgerboller
Coleslaw
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
¼ stk. hvidkål½ stk. hvidkål
¼ dl sojayoghurt½ dl sojayoghurt
½ dl sojamayonnaise1 dl sojamayonnaise
1½ spsk. citronsaft3 spsk. citronsaft
1 spsk. sukker2 spsk. sukker
½ tsk. salt1 tsk. salt