Vegansk burger med grønkålssalat

Personer:
2
4
½ pakke Hälsans Kök burgere1 pakke Hälsans Kök burgere
75 g grønkål150 g grønkål
¼ dl citronsaft½ dl citronsaft
¼ dl olivenolie½ dl olivenolie
¼ stk. rødløg½ stk. rødløg
¼ stk. citron½ stk. citron
Salt og peber Salt og peber
Tilberedning
Vask og rengør grønkålen – hak derefter de grove dele.Læg grønkålen i en skål sammen med citron saft, olivenolie, salt og peber. Bland det sammen.
Steg burgerne på panden til de får en sprød overflade. Del dem derefter i halve og læg dem ovenpå grønkålssalaten. Påfyld rødløg og citroner i skiver.
Vegansk burger med grønkålssalat

Tilberedning
Vask og rengør grønkålen – hak derefter de grove dele.Læg grønkålen i en skål sammen med citron saft, olivenolie, salt og peber. Bland det sammen.
Steg burgerne på panden til de får en sprød overflade. Del dem derefter i halve og læg dem ovenpå grønkålssalaten. Påfyld rødløg og citroner i skiver.
Personer:
½ pakke Hälsans Kök burgere1 pakke Hälsans Kök burgere
75 g grønkål150 g grønkål
¼ dl citronsaft½ dl citronsaft
¼ dl olivenolie½ dl olivenolie
¼ stk. rødløg½ stk. rødløg
¼ stk. citron½ stk. citron
Salt og peber Salt og peber