Vegansk Shepherd's pie

Personer:
2
4
Kartoffelmos
3 stk. kartofler6 stk. kartofler
1 spsk. vegansk smør2 spsk. vegansk smør
½ dl mandeldrik1 dl mandeldrik
Salt og peber Salt og peber
Fyld
½ pakke Hälsans Kök fars1 pakke Hälsans Kök fars
1 spsk. olivenolie2 spsk. olivenolie
1 spsk. vegansk smør2 spsk. vegansk smør
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
½ dåse løse majs1 dåse løse majs
⅛ tsk. revet muskatnød¼ tsk. revet muskatnød
½ knivspids allehånde1 knivspids allehånde
3.5 dl grøntsagsbouillon7 dl grøntsagsbouillon
200 g hakkede tomater400 g hakkede tomater
1 spsk. grofthakket persille2 spsk. grofthakket persille
Salt og peber Salt og peber
Tilberedning
Vask og skræl kartofler, skær dem i mindre stykker og kog dem til de er møre. Hæld vandet fra og lad dem dampe lidt af før du moser kartoflerne med smør og mandeldrik. Smag til med salt og peber.Varm olien i en gryde. Tilsæt smør efter ca. 1 minut. Tilsæt gulerødder og steg dem under omrøring i ca. 10 minutter. Herefter tilsætter du grøntsagsbouillon, hakkede tomater, majs og krydderier. Lad retten småkoge i ca. 30 minutter. De sidste minutter af kogetiden tilsættes farsen til den er gennemvarm.
Tænd ovnen på 200 grader. Find et ildfast fad og læg farsblandingen i bunden af fadet. Herefter lægges kartoffelmosen ovenpå farsen, og fadet sættes i ovnen i ca. 20 minutter.
Vegansk Shepherd's pie

Tilberedning
Vask og skræl kartofler, skær dem i mindre stykker og kog dem til de er møre. Hæld vandet fra og lad dem dampe lidt af før du moser kartoflerne med smør og mandeldrik. Smag til med salt og peber.Varm olien i en gryde. Tilsæt smør efter ca. 1 minut. Tilsæt gulerødder og steg dem under omrøring i ca. 10 minutter. Herefter tilsætter du grøntsagsbouillon, hakkede tomater, majs og krydderier. Lad retten småkoge i ca. 30 minutter. De sidste minutter af kogetiden tilsættes farsen til den er gennemvarm.
Tænd ovnen på 200 grader. Find et ildfast fad og læg farsblandingen i bunden af fadet. Herefter lægges kartoffelmosen ovenpå farsen, og fadet sættes i ovnen i ca. 20 minutter.
Personer:
Kartoffelmos
3 stk. kartofler6 stk. kartofler
1 spsk. vegansk smør2 spsk. vegansk smør
½ dl mandeldrik1 dl mandeldrik
Salt og peber Salt og peber
Fyld
½ pakke Hälsans Kök fars1 pakke Hälsans Kök fars
1 spsk. olivenolie2 spsk. olivenolie
1 spsk. vegansk smør2 spsk. vegansk smør
1 stk. gulerod2 stk. gulerødder
½ dåse løse majs1 dåse løse majs
⅛ tsk. revet muskatnød¼ tsk. revet muskatnød
½ knivspids allehånde1 knivspids allehånde
3.5 dl grøntsagsbouillon7 dl grøntsagsbouillon
200 g hakkede tomater400 g hakkede tomater
1 spsk. grofthakket persille2 spsk. grofthakket persille
Salt og peber Salt og peber