Vegetarisk pølseret

Personer:
2
4
½ pakke Hälsans Kök pølser1 pakke Hälsans Kök pølser
100 g kikærter200 g kikærter
½ dl hakkede tomater1 dl hakkede tomater
2 spsk. æblejuice4 spsk. æblejuice
½ håndfuld grofthakket persille1 håndfuld grofthakket persille
Salt og peber Salt og peber
Tilberedning
Skær pølserne i skiver og steg dem i lidt olie ved middelvarme i en gryde. Tilsæt de hakkede tomater, æblejuice, salt, peber og kikærter. Lad retten småsimre i nogle minutter.Tag gryden af varmen og server med grofthakket persille.
Vegetarisk pølseret

Tilberedning
Skær pølserne i skiver og steg dem i lidt olie ved middelvarme i en gryde. Tilsæt de hakkede tomater, æblejuice, salt, peber og kikærter. Lad retten småsimre i nogle minutter.Tag gryden af varmen og server med grofthakket persille.
Personer:
½ pakke Hälsans Kök pølser1 pakke Hälsans Kök pølser
100 g kikærter200 g kikærter
½ dl hakkede tomater1 dl hakkede tomater
2 spsk. æblejuice4 spsk. æblejuice
½ håndfuld grofthakket persille1 håndfuld grofthakket persille
Salt og peber Salt og peber