Vegetarisk schnitzel med persillekartofler

Personer:
2
4
1 pakke Hälsans Kök schnitzler2 pakker Hälsans Kök schnitzler
100 g ærter200 g ærter
4 stk. kartofler8 stk. kartofler
1½ tsk. rapsolie3 tsk. rapsolie
1 dl grofthakket persille2 dl grofthakket persille
Salt og peber Salt og peber
Tilbehør
Cherrytomater Cherrytomater
Citron Citron
Tilberedning
Forvarm ovnen til 200 grader.Skræl kartoflerne, skær dem i både og kog dem let i omkring 10 minutter. Hak persillen, hæld vandet fra kartoflerne og læg dem på en bradepande. Tilsæt lidt olie, salt og peber og drys persillen over kartoffelbådene – sæt herefter bradepanden i ovnen i ca. 20 minutter.
Steg schnitzlerne ved medium varme i ca. 10 minutter indtil de er gyldenbrune (vend dem jævnligt).
Server schnitzlerne med de sprøde kartoffelbåde, friske ærter og tilsæt evt. friske cherrytomater og en skive citron.
Vegetarisk schnitzel med persillekartofler

Tilberedning
Forvarm ovnen til 200 grader.Skræl kartoflerne, skær dem i både og kog dem let i omkring 10 minutter. Hak persillen, hæld vandet fra kartoflerne og læg dem på en bradepande. Tilsæt lidt olie, salt og peber og drys persillen over kartoffelbådene – sæt herefter bradepanden i ovnen i ca. 20 minutter.
Steg schnitzlerne ved medium varme i ca. 10 minutter indtil de er gyldenbrune (vend dem jævnligt).
Server schnitzlerne med de sprøde kartoffelbåde, friske ærter og tilsæt evt. friske cherrytomater og en skive citron.
Personer:
1 pakke Hälsans Kök schnitzler2 pakker Hälsans Kök schnitzler
100 g ærter200 g ærter
4 stk. kartofler8 stk. kartofler
1½ tsk. rapsolie3 tsk. rapsolie
1 dl grofthakket persille2 dl grofthakket persille
Salt og peber Salt og peber
Tilbehør
Cherrytomater Cherrytomater
Citron Citron