Verdens bedste rejer med peberrodsdip

Personer: 2
4


1 pakke tigerrejer2 pakker tigerrejer
2 dl vindruekerneolie til stegning4 dl vindruekerneolie til stegning
1 stk. lime2 stk. lime
Salt og peber Salt og peber

Tempuradej
2 spsk. hvedemel4 spsk. hvedemel
½ spsk. kartoffelmel1 spsk. kartoffelmel
½ stk. æg1 stk. æg
¼ flaske lys øl½ flaske lys øl
kartoffelmel kartoffelmel

Peberrodsdip
¼ stk. citron½ stk. citron
½ stk. citron1 stk. citron
½ spsk. frisk peberrod1 spsk. frisk peberrod
4 spsk. mayonnaise8 spsk. mayonnaise
1 spsk. cremefraiche2 spsk. cremefraiche
½ tsk. stærk chili sauce1 tsk. stærk chili sauce
½ spsk. syltet ingefær1 spsk. syltet ingefær

Tilbehør
salatmix salatmix
olieeddike dressing olieeddike dressing

Tilberedning

Start med at lave dip til rejerne af skal og saft fra citron, revet peberrod, væde fra syltet ingefær og de øvrige dip-ingredienser og stil den køligt. Rejerne tøes op og skallerne samt tarmen fjernes og krydres med salt og peber. Pisk tempuradejen godt sammen. Vend rejerne i kartoffelmel og dyp herefter i tempuradejen. Steg dem i en gryde i opvarmet vindruekerneolie i ca. 3 minutter. Læg dem på fedtsugende papir. Anret straks på 4 tallerkener med grøn salat og peberrodsdip samt ½ lime. Servér straks.

Verdens bedste rejer med peberrodsdip

Tilberedning

Start med at lave dip til rejerne af skal og saft fra citron, revet peberrod, væde fra syltet ingefær og de øvrige dip-ingredienser og stil den køligt. Rejerne tøes op og skallerne samt tarmen fjernes og krydres med salt og peber. Pisk tempuradejen godt sammen. Vend rejerne i kartoffelmel og dyp herefter i tempuradejen. Steg dem i en gryde i opvarmet vindruekerneolie i ca. 3 minutter. Læg dem på fedtsugende papir. Anret straks på 4 tallerkener med grøn salat og peberrodsdip samt ½ lime. Servér straks.


Personer:


1 pakke tigerrejer2 pakker tigerrejer
2 dl vindruekerneolie til stegning4 dl vindruekerneolie til stegning
1 stk. lime2 stk. lime
Salt og peber Salt og peber

Tempuradej
2 spsk. hvedemel4 spsk. hvedemel
½ spsk. kartoffelmel1 spsk. kartoffelmel
½ stk. æg1 stk. æg
¼ flaske lys øl½ flaske lys øl
kartoffelmel kartoffelmel

Peberrodsdip
¼ stk. citron½ stk. citron
½ stk. citron1 stk. citron
½ spsk. frisk peberrod1 spsk. frisk peberrod
4 spsk. mayonnaise8 spsk. mayonnaise
1 spsk. cremefraiche2 spsk. cremefraiche
½ tsk. stærk chili sauce1 tsk. stærk chili sauce
½ spsk. syltet ingefær1 spsk. syltet ingefær

Tilbehør
salatmix salatmix
olieeddike dressing olieeddike dressing


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.