Ærtesuppe

Personer: 2
4


Suppe
½ stk. løg1 stk. løg
50 g smør100 g smør
250 g ærter500 g ærter
¼ l mælk½ l mælk
¼ l fløde½ l fløde
1 stk. hjertesalat2 stk. hjertesalat
½ glas asparges1 glas asparges
½ pakke bacon i tern1 pakke bacon i tern
½ stk. citron1 stk. citron
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
½ spsk. salt1 spsk. salt
½ tsk. peber1 tsk. peber

Tilberedning

Suppe
Tø ærterne op.

Skyl og snit hjertesalaten. Pil og hak løget. Hak basilikumbladene groft og pres citronsaften.

Smelt smørret ved middel varme. Tilsæt herefter de hakkede løg og svits dem til de er gyldne. Nu tilsættes asparges inkl. væde og lad det koge op ved høj varme.

Tilsæt halvdelen af de optøede ærter, fløden og mælken og kog videre ved middelvarme.

Tilsæt citronsaft og et bundt grofthakket basilikum. Kog det hele i 1 minut, hvorefter gryden tages af varmen. Lad den stå i 15 minutter.

Imens skæres baconskiverne i tern. Varm en pande op til høj varme. Læg baconstykkerne på og rist dem til de er gyldne og sprøde. Vend baconstykkerne undervejs. Hæld den anden halvdel af de optøede ærter på panden sammen med de fintsnittede hjerteblade og vend det hele rundt i baconstykkerne. Tilsæt salt og peber. Gem dette til pynt på suppen.

Blend suppen godt igennem og server sammen med bacon/ærtetoppingen.

Se den relaterede opskrift og bliv inspireret

Ærtesuppe

Tilberedning

Suppe
Tø ærterne op.

Skyl og snit hjertesalaten. Pil og hak løget. Hak basilikumbladene groft og pres citronsaften.

Smelt smørret ved middel varme. Tilsæt herefter de hakkede løg og svits dem til de er gyldne. Nu tilsættes asparges inkl. væde og lad det koge op ved høj varme.

Tilsæt halvdelen af de optøede ærter, fløden og mælken og kog videre ved middelvarme.

Tilsæt citronsaft og et bundt grofthakket basilikum. Kog det hele i 1 minut, hvorefter gryden tages af varmen. Lad den stå i 15 minutter.

Imens skæres baconskiverne i tern. Varm en pande op til høj varme. Læg baconstykkerne på og rist dem til de er gyldne og sprøde. Vend baconstykkerne undervejs. Hæld den anden halvdel af de optøede ærter på panden sammen med de fintsnittede hjerteblade og vend det hele rundt i baconstykkerne. Tilsæt salt og peber. Gem dette til pynt på suppen.

Blend suppen godt igennem og server sammen med bacon/ærtetoppingen.


Personer:


Suppe
½ stk. løg1 stk. løg
50 g smør100 g smør
250 g ærter500 g ærter
¼ l mælk½ l mælk
¼ l fløde½ l fløde
1 stk. hjertesalat2 stk. hjertesalat
½ glas asparges1 glas asparges
½ pakke bacon i tern1 pakke bacon i tern
½ stk. citron1 stk. citron
½ bundt basilikum1 bundt basilikum
½ spsk. salt1 spsk. salt
½ tsk. peber1 tsk. peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.