Verdens nemmeste pastaret

Personer: 2
4


250 g pasta penne500 g pasta penne
½ stk. hvidløg1 stk. hvidløg
½ pose pinjekerner1 pose pinjekerner
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
250 g cherrytomater500 g cherrytomater
½ dåse hakkede tomater1 dåse hakkede tomater
1 spsk. pesto2 spsk. pesto
¼ bundt frisk rosmarin½ bundt frisk rosmarin
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
50 g smør100 g smør
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Skær hvidløg i tynde skiver. Hak rødløg og skær cherrytomater i halve.

Kom olivenolie på panden og tilsæt hvidløg. Brunes til de er lysebrune således, at de giver smag til olien. Tilsæt pinjekerner. Kom hakket rødløg i panden sammen med de halve tomater.

I mellemtiden koges pastaen.

Pesto kommes i panden og bland det sammen med resten af ingredienserne. Hæld dåsen med de hakkede tomater ned i retten. Krydr med salt og peber. Tilsæt en smule smør og hæld de kogte penne ned i saucen. Tilsæt frisk rosmarin og basilikumblade.

Anret pastaretten på en tallerken. Kom lidt peber og salt henover. Riv lidt parmesanost på toppen.

Kom eventuelt et par dråber olie over retten til allersidst.

Verdens nemmeste pastaret

Tilberedning

Skær hvidløg i tynde skiver. Hak rødløg og skær cherrytomater i halve.

Kom olivenolie på panden og tilsæt hvidløg. Brunes til de er lysebrune således, at de giver smag til olien. Tilsæt pinjekerner. Kom hakket rødløg i panden sammen med de halve tomater.

I mellemtiden koges pastaen.

Pesto kommes i panden og bland det sammen med resten af ingredienserne. Hæld dåsen med de hakkede tomater ned i retten. Krydr med salt og peber. Tilsæt en smule smør og hæld de kogte penne ned i saucen. Tilsæt frisk rosmarin og basilikumblade.

Anret pastaretten på en tallerken. Kom lidt peber og salt henover. Riv lidt parmesanost på toppen.

Kom eventuelt et par dråber olie over retten til allersidst.


Personer:


250 g pasta penne500 g pasta penne
½ stk. hvidløg1 stk. hvidløg
½ pose pinjekerner1 pose pinjekerner
½ stk. rødløg1 stk. rødløg
250 g cherrytomater500 g cherrytomater
½ dåse hakkede tomater1 dåse hakkede tomater
1 spsk. pesto2 spsk. pesto
¼ bundt frisk rosmarin½ bundt frisk rosmarin
½ dl olie til stegning1 dl olie til stegning
50 g smør100 g smør
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.