Vildtsauce

Personer: 2
4


½ stk. skrog fra gråand, fasan eller 2-3 skovduer1 stk. skrog fra gråand, fasan eller 2-3 skovduer
olie til stegning olie til stegning
½ stk. røget flæsk1 stk. røget flæsk
¼ bundt timian½ bundt timian
1½ stængel rosmarin3 stængler rosmarin
12.5 g mørk chokolade (70%)25 g mørk chokolade (70%)
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ spsk. tomatpuré1 spsk. tomatpuré
½ dl æblejuice1 dl æblejuice
12.5 g blå danablue25 g blå danablue
1 l fond2 l fond
¼ l fløde½ l fløde
½ spsk. ribsgelé1 spsk. ribsgelé
jævner jævner
Salt og peber Salt og peber

Tilberedning

Skroget samt det røgede flæsk brunes godt af i en gryde med lidt olie, tilsæt timian, rosmarin, mørk chokolade, dijonsennep, tomatpuré, æblejuice og danablue, og lad det hele koge op. Skru ned og lad det simre i ca. 2 timer. Undervejs hældes jævnligt lidt vand ved så væske mængden forbliver den samme. Når fonden har simret i 2 timer, tilsættes fløde. Lad den koge op i 5 minutter. Du kan eventuelt jævne saucen med Maizena jævner. Smag saucen til med salt og peber. Serveres straks til en af vildtretterne.

Vildtsauce

Tilberedning

Skroget samt det røgede flæsk brunes godt af i en gryde med lidt olie, tilsæt timian, rosmarin, mørk chokolade, dijonsennep, tomatpuré, æblejuice og danablue, og lad det hele koge op. Skru ned og lad det simre i ca. 2 timer. Undervejs hældes jævnligt lidt vand ved så væske mængden forbliver den samme. Når fonden har simret i 2 timer, tilsættes fløde. Lad den koge op i 5 minutter. Du kan eventuelt jævne saucen med Maizena jævner. Smag saucen til med salt og peber. Serveres straks til en af vildtretterne.


Personer:


½ stk. skrog fra gråand, fasan eller 2-3 skovduer1 stk. skrog fra gråand, fasan eller 2-3 skovduer
olie til stegning olie til stegning
½ stk. røget flæsk1 stk. røget flæsk
¼ bundt timian½ bundt timian
1½ stængel rosmarin3 stængler rosmarin
12.5 g mørk chokolade (70%)25 g mørk chokolade (70%)
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
½ spsk. tomatpuré1 spsk. tomatpuré
½ dl æblejuice1 dl æblejuice
12.5 g blå danablue25 g blå danablue
1 l fond2 l fond
¼ l fløde½ l fløde
½ spsk. ribsgelé1 spsk. ribsgelé
jævner jævner
Salt og peber Salt og peber


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.