Vintersalat

Personer: 2
4


2 stk. pastinakker4 stk. pastinakker
2 stk. løg4 stk. løg
2 stk. persillerødder4 stk. persillerødder
2 stk. gulerødder4 stk. gulerødder
4 stk. soltørrede tomater8 stk. soltørrede tomater
1 stk. hjertebladsalat2 stk. hjertebladsalat
frisk peberrod frisk peberrod
2 spsk. græskarkerner4 spsk. græskarkerner
¼ bundt mynte½ bundt mynte
½ bæger salattern1 bæger salattern
Salt og peber Salt og peber

Dressing
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ spsk. stærk mango chutney1 spsk. stærk mango chutney
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
1 dl olie til stegning2 dl olie til stegning
Salt og peber Salt og peber
½ fed hvidløg1 fed hvidløg

Tilberedning

Skær pastinak i skiver, løg i både, persillerødder og gulerødder i grove stykker og soltørrede tomater i strimler. Riv peberrod. Alle grøntsager koges i en halv time i hønsefonden (se kyllingefond opskriften)

Pres saft fra øko-citron og riv skal fra øko- citron. Rør sammen med de øvrige dressing-ingredienser og smag til. Skyl og halver hjertesalat. Vend grøntsager og hjertesalat i dressingen. Smag efter om der skal tilsættes mere salt og peber. Tilsæt soltørrede tomater. Anret det hele på et fad og drys med græskarkerner, salattern og peberrod.

Vintersalat

Tilberedning

Skær pastinak i skiver, løg i både, persillerødder og gulerødder i grove stykker og soltørrede tomater i strimler. Riv peberrod. Alle grøntsager koges i en halv time i hønsefonden (se kyllingefond opskriften)

Pres saft fra øko-citron og riv skal fra øko- citron. Rør sammen med de øvrige dressing-ingredienser og smag til. Skyl og halver hjertesalat. Vend grøntsager og hjertesalat i dressingen. Smag efter om der skal tilsættes mere salt og peber. Tilsæt soltørrede tomater. Anret det hele på et fad og drys med græskarkerner, salattern og peberrod.


Personer:


2 stk. pastinakker4 stk. pastinakker
2 stk. løg4 stk. løg
2 stk. persillerødder4 stk. persillerødder
2 stk. gulerødder4 stk. gulerødder
4 stk. soltørrede tomater8 stk. soltørrede tomater
1 stk. hjertebladsalat2 stk. hjertebladsalat
frisk peberrod frisk peberrod
2 spsk. græskarkerner4 spsk. græskarkerner
¼ bundt mynte½ bundt mynte
½ bæger salattern1 bæger salattern
Salt og peber Salt og peber

Dressing
½ stk. økologisk citron1 stk. økologisk citron
½ spsk. stærk mango chutney1 spsk. stærk mango chutney
½ spsk. dijonsennep1 spsk. dijonsennep
1 dl olie til stegning2 dl olie til stegning
Salt og peber Salt og peber
½ fed hvidløg1 fed hvidløg


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.