Wrap med flødeost, skinke og rucola

Personer: 2
4


Flødeostecreme
100 g flødeost naturel200 g flødeost naturel
⅛ spsk. sojasauce½ spsk. sojasauce
⅛ stk. citron½ stk. citron
25 g mandler50 g mandler
⅛ bundt frisk basilikum½ bundt frisk basilikum
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
¼ pakke rucolasalat½ pakke rucolasalat
2.5 stk. tortillawraps5 stk. tortillawraps
100 g skinke i skiver200 g skinke i skiver
25 g soltørrede tomater50 g soltørrede tomater

Tilberedning

Flødeostecreme
Rør flødeosten sammen med soja og citronsaft.

Hak de soltørrede tomater fint sammen med mandler og basilikumblade. Rør det herefter sammen med flødeosten. Smag cremen til med salt og peber og sæt den på køl.

Wraps
Skyl rucolaen i en sigte og lad det dryppe af. Tør evt. med køkkenrulle.

Tag en wrap ad gangen og smør den med ostecreme. Fordel herefter skinkeskiverne på den ene halvdel af wrappen (skinken fordeles mellem alle wraps). Fordel herefter en håndfuld rucola oven på skinken. Rul wrappen stramt sammen og start fra den ende, hvor der er skinke og rucola, så den side med ostecreme fungerer som ”lim”, hvilket får wrappen til at hænge fast. Vend wrappen så flappen er nedad mod skærebrættet, og skær hver wrap ud i 2-3 stykker inden servering.

Wrap med flødeost, skinke og rucola

Tilberedning

Flødeostecreme
Rør flødeosten sammen med soja og citronsaft.

Hak de soltørrede tomater fint sammen med mandler og basilikumblade. Rør det herefter sammen med flødeosten. Smag cremen til med salt og peber og sæt den på køl.

Wraps
Skyl rucolaen i en sigte og lad det dryppe af. Tør evt. med køkkenrulle.

Tag en wrap ad gangen og smør den med ostecreme. Fordel herefter skinkeskiverne på den ene halvdel af wrappen (skinken fordeles mellem alle wraps). Fordel herefter en håndfuld rucola oven på skinken. Rul wrappen stramt sammen og start fra den ende, hvor der er skinke og rucola, så den side med ostecreme fungerer som ”lim”, hvilket får wrappen til at hænge fast. Vend wrappen så flappen er nedad mod skærebrættet, og skær hver wrap ud i 2-3 stykker inden servering.


Personer:


Flødeostecreme
100 g flødeost naturel200 g flødeost naturel
⅛ spsk. sojasauce½ spsk. sojasauce
⅛ stk. citron½ stk. citron
25 g mandler50 g mandler
⅛ bundt frisk basilikum½ bundt frisk basilikum
Salt og peber Salt og peber

Tilbehør
¼ pakke rucolasalat½ pakke rucolasalat
2.5 stk. tortillawraps5 stk. tortillawraps
100 g skinke i skiver200 g skinke i skiver
25 g soltørrede tomater50 g soltørrede tomater


Vi beklager

Vi understøtter desværre ikke den browser du bruger - vi vil anbefale dig at opdatere din browser.

Du kan hente en ny version ved hjælp af ikonerne.



REMA 1000 app

• Se den nyeste tilbudsavis
• Bliv inspireret af mere end 300 opskrifter fra bl.a. Per Thøstesen
• Intelligent indkøbsliste
• Over ½ million downloads
REMA 1000s app er tilgængelig i de to følgende stores - hent app'en ved hjælp af ikonerne.

Stem på REMA 1000 som "Bedst til Nøglehullet"

og deltag i konkurrencen om en lækker Nøglehulsmiddag for 8-10 venner, med TV-kokken Claus Holm.

Det er let - indtast dit telefonnummer og tryk send. Derefter modtager du en firecifret SMS-kode, som du skal indtaste og trykke stem for at deltage.

Tak for deltagelsen.
Du kan stemme igen for at forøge dine vinderchancer!


Når du deltager, siger du samtidig ja til at modtage information om Nøglehullet.

Nøglehullet gør det nemt at vælge sundere dagligvarer, og er en hjælp til at følge kostrådene.