Glutenfri kylling med broccoli-bites

4 stk. kyllingebrystfilet
1 stk. timiankvist
250 g broccoli
1 stk. økologisk æg
1 stk. løg
50 g revet cheddarost
½ dl glutenfri rasp
2 spsk. grofthakket persille
olie
Salt og peber

Tilberedning

Opvarm ovnen til 210 grader.
Kyllingebrysterne pensles med olie og drysses med salt og peber samt friske urter. Kommes i et ildfast fad og steges i ovnen i ca. 30 minutter.
Hak eller riv broccoli og løg rigtig fint og kom det i en skål. I skålen tilsættes æg, ost, rasp, persille sammen med 1 tsk. salt og 0,5 tsk. peber. Bland det grundigt sammen og lad det stå og samle sig i 5 minutter.
På en bradepande placeres et stykke bagepapir som pensles med olie. Med en ske eller hænderne formes små mini bites (ca. 1 cm x 4 cm), som placeres på bagepladen.
Kog pladen med bites i ovnen og lad dem bage til de er gyldne og sprøde (ca. 18-25 minutter). Vend dem gerne halvvejs så de bliver sprøde på begge sider.

Tip
Server med cherrytomater bagt i ovnen penslet med hvidløg, timian og salt.