Glutenfri jødekager

Dej
150 g glutenfri finax mel
175 g smør
125 g sukker
1 stk. æg
2 g hjortetaksalt

Topping
1 stk. æg
2 spsk. kanel
1½ spsk. sukker
35 g hakkede hasselnødder

Tilberedning

Antal: 25 stk.

Opvarm ovnen til 220 grader.

Bland smør, sukker, æg og hjortetaksalt* godt sammen. Sigt det glutenfrie mel i blandingen og ælt blandingen grundigt sammen.

Mellem to stykker bagepapir eller husholdningsfolie rulles dejen tyndt ud til den er ca. 3 mm. Med en kageform eller et glas på ca. 5 cm i diameter stikkes dejen ud til små kager. Det resterende dej samles, rulles ud og stikkes ud til kager, gentages 2-3 gange.

Pensel kagerne med et pisket æg og drys med kanel, sukker og hakkede nødder.

Bag kagerne midt i ovnen på 220 grader i 6-8 minutter.

* Der kan bruges natron i stedet for hjortetaksalt.