Glutenfri fyldte pandekager

4 stk. æg
9 dl mælk
160 g glutenfri finax mel
2 knivspidse salt
80 g smør
4 spsk. olie til stegning
700 g hakket oksekød
2 dåser hakkede dåsetomater
2 stk. løg
4 fed hvidløg
2 tsk. tørret oregano
1 tsk. chilipulver
1 tsk. spidskommen
2 dåser løse majs
2 stk. røde peberfrugter
Salt og peber
200 g mozzarella

Tilberedning

Pisk æg og halvdelen af mælken sammen i en skål, til det får en luftig konsistens. Tilsæt salt og pisk det godt sammen. Sigt melet ned i blandingen, mens du rører godt rundt. Tilsæt resten af mælken under omrøring.

Stil dejen på køl i ca. 15 min. Imens laves fyldet til pandekagerne.
Hak løg og hvidløg og svits dem af i en gryde med olie. Herefter tilsættes kødet til gryden og der røres rundt under stegningen. Når kødet er gennemstegt tilsættes tomat samt krydderierne oregano, chili, spidskommen og der smages til med salt og peber. Hak peberfrugten fint og tilsæt peberfrugt og majs.

Lad kødfyldet stå på lav varme og simre, mens du steger pandekagerne.

Varm en pande og smelt en lille smørklat herpå. Tag pandekagedejen fra køl og rør grundigt rundt. Tilsæt eventuelt en lille slat mælk, hvis dejen er for tyk. Hæld omkring 0,7 dl af dejen på panden og fordel dejen over panden. Steg pandekagen på begge sider og fyld herefter med cirka 3 spsk. fyld pr pandekage, hvor efter pandekagerne rulles sammen og kommes i et ildfast fad.

Når alle pandekager er placeret i fadet, drysses de med revet mozzarella og sættes i en opvarmet ovn i omkring 10-12 minutter på 200 grader.

Tips
Server med ris eller kartofler stegt i ovnen.