Glutenfri meatzas

Meatzabund
800 g hakket oksekød
3 fed hvidløg
2 kviste basilikum
2 stk. æg
1 tsk. salt
peber
olie til stegning

Topping
150 g mozzarella
3 stk. tomater
1 stk. rødløg
½ stk. lime
8 stk. bacon i skiver
1 stk. avocado
soltørrede tomater
100 g blandet grøn salat
glutenfri pesto

Tilberedning

Hak hvidløg og basilikum fint. Bland det hakkede kød med hvidløg, basilikum, æg, salt og lidt peber sammen i en skål og rør godt rundt til alle ingredienserne er blandet grundigt sammen. Form kødet til 8-10 runde bunde omkring 0,5m høje. Steg dem på en varm pande i olie i 2 minutter på hver side. Drys med revet mozzarella og bag dem i ovnen i 8-10 minutter.

Imens bundene er i ovnen, steges bacon og avokadoen skæres i tynde skiver. Hak tomat og rødløg fint og kom det i en skål sammen med saften fra en halv lime.

Pynt din lune meatza med frisk salat, tomatsalsa, bacon, avokado, pesto og soltørrede tomater alt efter smag.